Flyrejser til New York

priser fra 1117 kr.
27 maj 03 jun Afgang
Flybilletter fra
Hvor som helst
til
New York
Chicago
20 aug (man)
Spirit Airlines
Direkte fly
New York
25 aug (lør)
Spirit Airlines
Direkte fly
1117 kr.
Chicago
20 aug (man)
Spirit Airlines
Direkte fly
New York
27 aug (man)
Spirit Airlines
Direkte fly
1184 kr.
Chicago
21 aug (tirs)
Spirit Airlines
Direkte fly
New York
26 aug (søn)
Spirit Airlines
Direkte fly
1117 kr.
Atlanta
15 aug (ons)
JetBlue
Direkte fly
New York
17 aug (fre)
JetBlue
Direkte fly
1341 kr.
Atlanta
17 aug (fre)
Air France
Direkte fly
New York
21 aug (tirs)
Air France
Direkte fly
1341 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til New York

Billige rejser til New York.

New York

Billige fly til New York. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til New York både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Københavns lufthavn og fra Billunds lufthavn kan du finde flybilletter til New York med omstigning. Fra Københavns lufthavn tilbydes direkte flybilletter fra SAS, Norwegian, KLM og Delta samt fly med omstigning fra f.eks. Lufthansa, Qatar Airways, American Airlines, Air France og Air Canada. Fra Billund tilbydes der i øjeblikket desværre ikke direkte flyafgange, men flyafgange med omstigning fra flere forskellige udbydere hvor du kan finde billige flybilletter fra f.eks. KLM, SAS, Air France, Delta, Norwegian og Lufthansa. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til New York, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til New York eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste flybilletter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for, og hvis du skulle have brug for at leje en bil, er det også noget vi kan gøre for dig.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til New York. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Begynd allerede, at sprede nyhederne, måske skal du ikke rejse i dag, men med så billige flybilletter til New York, kan du være på vej til en af de mes ikoniske stedet i verden, tidligere end du reger med.

New York er kendt for sin skyline, domineret af de tårnhøje skyskrabere og Frihedsgudinden. På jorden, vil du kunne finde en unik stemning, som kommer fra byens status som en reel multikulturel samlingssted.

Du kan lave mest af din sightseeing i Manhatten, alt fra at absorberer den unikke atmosfære på Wall Street og Times Square til at gå igennem hylderne i Bloomingsdales. Vær sikker på, at tjekke de moderne barer og hip hotspots ad SoHo og Greenwich Villiage.

Selvom Manhatten er stedet, hvor der sker flest ting, er der rigeligt at se til i de fire andre bydele af New York. Tag ind, at se en Yankees kamp i The Bronx, eller slip dit indre barn løs med en dag i Brooklyn’s Coney Island forlystelsespark.

Der er mere i New York end The Big Apple, og det er værd at tage tid til, at udforske resten af Empire State. Nyd et glas vin ved Finger Lakes, eller beundre naturens kræfter ved Niagara Falls. Hvis du planlægger, at købe dine billige flybilletter i august, kan du tage til Syracuse for det årlige State Fair, som er live musik og en rigtig all American atmosphere.

Med dine billige flybilletter til New York kan du lande i en af de tre lufthavne, som er John F. Kennedy International Airport, Newark International Airport og LaGuardia Airport. John F. Kennedy International Airport eller JFK, er den primære indgang til New York City og har otte terminaler, som bliver benyttet af alle større samt mindre flyselskaber. Newark og LaGuardia lufthavn er gode alternativer, for turister der søger efter den hurtigste måde at komme ind til New York City. Når du leder efter dine billige flybilletter, kan du fortælle på forhånd flyselskaber om eventuelle særlige behov, når du skal ombord på flyet eller under hele flyrejsen. For rejsende med særlige behov, tilbyder lufthavnene såkaldte ”Planemates”, til at transportere passagerer mellem flyene og gate området. Du kan finde billige flyrejser til New York og alle dets lufthavne.

Din flyrejse til New York, har været lang og måske ikke den mest interessante, men nu er du landet med din billige flyrejse til New York, så tag nu højhastighed, miljøvenlig og billige sporvogne, der forbinder lufthavnene med New York City og videre. Med undergrundsbaner, der kører i alle retninger og sværmen af de gule taxier på alle gader, at komme rundt i byen på alle tider af døgnet, er det mindst du skal tænke på når du er landet med dine billige flybilletter til New York.

Fra historiske landmarker til berømte Broadway shows – du vil finde attraktioner rundt om hvert hjørne i New York! Med dine billige flyrejser til New York, kan du have inkluderet billetter til følgende seværdigheder; The Empire State Building, Statue og Liberty (Frihedsgudinden), New York Skyride, Madame Tussaud’s, Circle Line River Cruise, Guggenheim Museum, Museum of Modern Art og meget mere. For turister, som har fundet billige flybilletter til New York, men er blevet overvældet af de mage skyskrabere og det høje livsstils tempo i New York, så tilbyder Central Park en udgang fra alt det, hvor du kan sidde ned og slappe af og få samlet kræfterne igen ovenpå en lang dag med sightseeing. Tag ind i den zoologiske have, se eller spil forskellige sportsgrene eller se en open-air forestilling i teatret i sommer månederne

Med billige flybilletter til New York City, vil de tillade rejsende mere forkælelse i labyrinten af forbrugsgoder, som kan findes rundt i hele byen. Næsten alle nationale kæder har en butik et sted i e af de fem bydele og sommetider flere forskellige beliggenheder – Macy’s, Bloomingdale’s, Sacks’s Fifth Avenue og du kan blive ved. Madelskere kan nyde det store udvalg af gastronomiske lækkerier, ved at gå hen til en af de mange etniske restauranter i New York City. Brooklyn er lige nu den mest hippeste af New York fem bydele med en bred variation af moderne restauranter og barer. For besøgende, der har købt billige flybilletter til New York City for at udforske nattelivet, skulle tage forbi Marquee og OAK natklubber.

Fra jazz klubber og sports barer til supper clubs og dansesteder med VIP værelser, der er noget for enhver smag i New York. Book din flyrejse til New York City, og mød venner til en aften fyldt med sjov på en af de mange Comedy clubs eller se et band spille på en rock klub. Når du har fundet dine billige flybilletter til New York, er det kun fantasien der sætter grænser.

Afhængig af tidspunktet af året, du vælger at købe dine billige flyrejser til New York, så er der altid mange billetter at finde. Det dyrere tid, at finde flyrejser til New York er i forår og efterårs sæsonerne, hvor temperaturerne gennemsnitlig ligger på 26-28 °C om dagen, og falder til 14-16 °C i nattetimerne. New York kan blive ret fugtigt i sommermånederne, og i vintermånederne er det koldt og som regel med meget sne.

Flyhacks - altid de bedste fly til Nice

Billige flyrejser til Nice starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Nice:

Du kan flyve til Nice fra følgende byer:

Udover flyvning til Nice fra følgende lande: