Flyrejser til Madrid

priser fra 581 kr.
24 jan 31 jan Afgang
Flybilletter fra
Danmark
til
Madrid
København
31 jan (ons)
Ryanair
Direkte fly
Madrid
04 feb (søn)
Ryanair
581 kr.
København
05 feb (man)
Ryanair
Direkte fly
Madrid
07 feb (ons)
Ryanair
Direkte fly
596 kr.
København
17 apr (tirs)
Ryanair
Madrid
21 apr (lør)
Ryanair
Direkte fly
626 kr.
København
03 apr (tirs)
Ryanair
Direkte fly
Madrid
06 apr (fre)
Ryanair
633 kr.
København
12 apr (tor)
Ryanair
Madrid
17 apr (tirs)
Ryanair
Direkte fly
633 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Madrid

Billige rejser til Madrid

Madrid

Billige fly til Madrid. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til Madrid både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Københavns lufthavn og fra Billunds lufthavn er der fly afgange med omstigning. Fra Københavns lufthavn tilbydes direkte flybilletter fra Ryanair, Iberia og Norwegian samt fly med omstigning fra f.eks. SAS, Lufthansa, AirBerlin og Air France. Fra Billund tilbydes der i øjeblikket ikke direkte fly afgange, men afgange med omstigning fra flere forskellige udbydere hvor du kan finde billige flybilletter fra f.eks. Ryanair, KLM, Brussels Airlines og Lufthansa. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til Madrid, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til Madrid eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste flybilletter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for, og hvis du skulle have brug for at leje en bil, er det også noget vi kan gøre for dig.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til Madrid. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Book dine flybilletter allerede i dag for, at besøge en af de mest spanske af Spaniens byer. Madrid har måske ikke et Colosseum eller et Eiffel tårn, men hvad den har, er liv og masser af det. Ubarmhjertigt natteliv, en verdens berømt og levende musikscene, hundredvis af tapas barer og et venlige lokale, som er klar til at hjælpe dig og være sikker på, at din ferie i Madrid bliver så god som mulig. Alt dette er med til, at gøre Madrid til en af de bedste destinationer for en forlænget weekend, kig allerede i dag efter billige flybilletter til Madrid.

Selvom byen er mest kendt for dens energiske, non-stop natteliv er Madrid karakteriserede af intens kultur og kunstneriske aktiviteter, pralende museer, gallerier og smukke arkitekturer, som er en fest for øjnene. En stor historie har efterladt sine spor på denne fantastiske by. Madrid er den perfekte by for, at ligge dit hår ned, sightsee om dagen, have siesta om efterrmiddage, spise og danse natten væk indtil solen står op og by lamperne til sidst slukke ud. Efter du har købt dine billige flybilletter til Madrid, vil du ankomme i Madrid-Barajas Airport. Det er den travleste lufthavn i Spanien, men ikke nok med det er det også den travleste lufthavn i hele verden. Efter der er blevet lavet opgraderinger i lufthavnen, har det markant øget dens kapacitet og effektivitet, og dermed gjort det lettere for flere flyselskaber, at tilbyde billige flybilletter til Madrid. I 2010 var der næsten 50 millioner turister, der havde købt flyrejser til Madrid. Lufthavnen er let belagt i Madrids’ Brajas distrikt og er omkring 13 kilometer fra hjertet af Madrid. Når du er landet med dine flyrejser til Madrid, kan du tage både bus og metro fra lufthavnen i Barajas, hvilket tilbyder lette og behagelige afgange ind til Madrid. Fra Madrid-Barajas lufthavn kan du også let rejse til mange andre destinationer i Spanien, lige så let som du fandt dine billige flyrejser il Madrid.

Madrid har en rigtig godt offentlig transport system. Lige som at finde dine billige flybilletter til Madrid, vil du være søge lidt rundt for at finde ud af hvordan dette fantastiske transport system fungerer. Netværket af bybusser i Madrid er i konstant udvikling, og bliver derfor hele tiden forøget, mere end de allerede mange forskellige bus linjer, der er tilgængelige. Undergrundssystemet er også ganske effektivt, som bliver brugt flittigt af Madrids’ beboer på omkring 4 millioner mennesker.

Faktisk så bliver det ved med, at udvikle sig både størrelsen på transport systemet og effektiviteten af det. Prisen for at rejse med enhver offentlig transport i Madrid er bestemt overkommelig. Madrid har også planer om, at tilføje et højhastigheds tog system som ”Bullet” togene, der bliver brugt i Japan, for at gøre transport lige så let som at finde billige flybilletter til Madrid.

Efter du har besluttet dig blandt det mange forskellige flyrejser til Madrid, skal du vælge hvor i Madrid du vil bo, og om du vil bo på et hotel, hostel eller finde en lejlighed at leje. Du kan vælge Puerta del Sol, som ligger lige i hjertet af både Madrid og Spanien. Du kan se, hvordan den spanske kongelige familie boede ved, at besøge Royal Palace i Madrid. El Teleferico de Madrid er en interessant sporvogn, der giver det et fantastisk udsigt over Madrids’ skyline, eftersom du rejser. Gå ikke glip af Parque del Retiro, som er en af de meste populære parker i Madrid. Et andet must-see sted er Plaza Mayor, som engang blev genbygget. Madrid har flere forskellige kunst gallerier og museer gennem hele byen. Hvis du er heldig, og du planlægger dine billige flybilletter til Madrid godt, kan du komme ind på Santiago Bernabeu og se El Clásico mellem Real Madrid og FC Barcelona. Dine flyrejser til Madrid er det hele værd, bare for at se en af de mange fantastiske ting.

Nogle af de bedste shopping muligheder i Madrid inkluderer Carrera de San Jeronimo, Principe Pio Mall og Calle de Fuencarral. Som at finde billige flybilletter til Madrid, der er mange forskellige muligheder når det kommer til shopping i Madrid – alt fra små butikker til kæmpe shopping centre.

Fra traditionel tapas til et stort internationalt køkken, dine spise oplevelser i Madrid kan blive helt uforglemmelige. Lokale produkter og kød er essentielt i et spansk køkken. Desserter er ofte serveret i de spanke retter, og er typisk godt fyldige. De lækre retter kan hurtigt for dig til, at lede efter billige flybilletter til Madrid endnu engang.

Når du har fundet dine flyrejser til Madrid, kan du vælge mellem mange typer aftens og natte aktiviteter. Husk at nattelivet i Spanien har det med, at starte sent og slutte tidligt – og det er selvfølgelig at slutte tidligt om morgenen.

Fra maj til oktober er vejret i Madrid normalvis varmt og tørt. Foråret bringer nogle af Spaniens mest spektakulære fiestas, startende med Holy Week (ugen før Påske). Den største feriedag i Madrid er feast of San isidro, byens skytsengel, der begynder d. 15. maj. Det er en populær begivenhed, så hvis du har planer om at købe dine billige flybilletter der, vil det anbefales at kigge i god tid da flypriserne kan stige op til. Højlandet hvor Madrid ligger, er højt nok til klare skyer og tør luft. Sommeren er meget varm i Madrid, ofte over 37 °C, men det er tør hede. De varmede sommer nætter er rigtig dejlige. Vinteren i Madrid kan være ret kold. Alt afhængig hvad du er til, kan du allerede i dag begynde at lede efter dine billige rejser og hoteller i Madrid.

Flyhacks - altid de bedste fly til Madrid

Billige flyrejser til Madrid starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Madrid:

Du kan flyve til Madrid fra følgende byer:

Udover flyvning til Madrid fra følgende lande:

Hack som en lokal: