Flyrejser til Los Angeles

priser fra 693 kr.
24 jan 31 jan Afgang
Flybilletter fra
Hvor som helst
til
Los Angeles
Las Vegas
22 jan (man)
Spirit Airlines
Direkte fly
Los Angeles
30 jan (tirs)
Virgin America
Direkte fly
693 kr.
Las Vegas
22 jan (man)
Spirit Airlines
Direkte fly
Los Angeles
31 jan (ons)
Virgin America
Direkte fly
693 kr.
Las Vegas
23 jan (tirs)
Spirit Airlines
Direkte fly
Los Angeles
30 jan (tirs)
Virgin America
Direkte fly
693 kr.
Las Vegas
23 jan (tirs)
Spirit Airlines
Direkte fly
Los Angeles
31 jan (ons)
Virgin America
Direkte fly
693 kr.
Las Vegas
24 jan (ons)
Spirit Airlines
Direkte fly
Los Angeles
30 jan (tirs)
Virgin America
Direkte fly
693 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Los Angeles

Billige rejser til Los Angeles

Los Angeles

Billige fly til Los Angeles. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til Los Angeles både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Københavns lufthavn, og afgange fra Billunds lufthavn samt Ålborgs lufthavn med omstigning. Fra Københavns lufthavn tilbydes direkte flybilletter fra Norwegian samt fly med omstigning fra f.eks. SAS, Lufthansa, Emirates Airlines, Qatar Airways og Air France. Fra Billund tilbydes i øjeblikket desværre ikke direkte afgange, men fly afgange med omstigning fra flere forskellige udbydere hvor du kan finde billige flybilletter fra f.eks fra SAS, Lufthansa, Norwegian og British Airways. Fra Ålborg kan du finde billige flybilletter til Los Angeles med omstigning fra forskellige flyselskaber, Norwegian, Lufthansa og Turkish Airlines. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til Los Angeles, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til Los Angeles eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste flybilletter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for, og hvis du skulle have brug for at leje en bil, er det også noget vi kan gøre for dig.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til Los Angeles. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Los Angeles er byen hvor drømmene går i opfyldelse. Grib et stykke aktion og nyd seværdighederne, af denne vidstrakte metropol. Udforsk Los Angeles mange kvarterer en efter en, alle har en helt specielle individuelle karakter. Fang en bølge på Malibu Beach, går en tur langs de mange smukke villaer, hvor de rige og berømte bor, vandre, surfe, spise, shoppe og feste. Denne by har det hele, og du skal ikke lede længere for at finde dine billige flybilletter.

Gå ned langs Mulholland Drive, stå på rulleskøjter langs Venice Boardwalk eller stå skulder mod skulder med de kendte ved det hvide lærred og gå på klubberne i Los Angeles Downtown. Sødme i lange baner på de mange restauranter og moderne barer eller dans indtil solen står op over Sunset Boulevard.

Los Angeles International Airport, som er kendetegnet som LAX er hoved lufthavnen i Los Angeles området i Californien, og er hvor du højeste sandsynligt vil lande med dine billige flybilletter til Los Angeles. Det er den travleste lufthavn i området, der har over 5700 km kyst ud over Stillehavet. Med dine flyrejser til Los Angeles kan du lande i en af dens 9 terminaler, der er formet som et stort U. Hvis du skal fra en terminal til en anden, er det ledt handlet med lufthavnsbusserne. Lufthavnen er under ombygning, for at gøre plads til flere restauranter, nye bagageudleveringer, nye sikkerhedskontrol og flere lounger. Stigningen af billige flybilletter til Los Angeles har gjort det nødvendigt, at omstrukturere check in faciliteterne. Flyrejser til Los Angeles er tilgængelige med mange af de førende flyselskaber fra hele verden. Eftersom flypriserne til Los Angeles har faldet i de seneste år, er efterspørgslen på disse fly steget markant, hvilket sagtens kan mærkes på de mange fly, der kommer ind til Los Angeles hver dag.

Når du er landet med dit billige fly til Los Angeles, er der mange forskellige spændende måder at begå sig på, på jorden. De små shuttle busser er meget troværdige, og du kan vælge fra enten lokal eller ekspres service. Private biler, taxier, de såkaldte flyaway busser og metroen er også nem at bruge for turister, der er landet i Los Angeles med billige flybilletter. Hvis budgettet tillader det, kan du også leje en limousine eller en sedan. Alle priserne er baseret på længden, du ønsker at rejse.

Selvfølgelig er Hollywood et synonym med Los Angeles. De andre attraktioner turister nyder, der er kommet dertil med billige flyrejser, er Beverly Hills, Venice Beach, Universal Studios, Disneyland, Los Angeles County museum of Art, Huntington Library og Madame Tussad’s, for bare at nævne nogle store attraktioner. En dejlig gåtur ned langs Los Angeles gader, åbner nye muligheder for turister. Populariteten af Los Angeles har helt sikkert givet en stor stigning, af mængden af billige flybilletter til Los Angeles. En billig flyrejse til Los Angeles er dit pas til en skøn ferie. Find allerede i dag dine billige flybilletter til Los Angeles, da det er lige nu på sit absolut laveste.

Los Angeles er et af de førende centre for mode, og derfor er shopping i Los Angeles et must. De førende steder, at shoppe er i Beverly Hills med dets assortiment af store kendte mærker på hvert hjørne. Third Street Promenade og Grove er også gode steder for turister, der elsker at shoppe. Santa Monica, Downtown, Long Beach, Pasadena og Orange County er de steder, med store navne du helt sikkert vil genkende. Nattelivet i Los Angeles er lige så kendt, som dets ”star” kvalitet. De fem top restauranter, med overdådige og lækre retter er, Spark Woodfire Grill, Drago Ristorante, Malverde, Firefly Bistro og Ma’Kaj. Senere kan du forbrænde alle de indtagende kalorier, på e af de fem mest populære natklubber i Los Angeles, Libertine, Boulevard3, Club Vanguard, Playhoyse og Circle Bar. Der er nok, at se til så snart du er kommet til Los Angeles med dine billige flybilletter.

Med mindre du har planer om, at planlægge din ferie og lede efter dine flyrejser til Los Angeles fordi du skal på den røde løber til et Hollywood Show, skulle det ikke være noget problem at finde billige flybilletter til Los Angeles. Hvis du på den anden side har planer om, at hænge på tribunerne til et af Hollywoods uddelings shows, bør du lede efter dine flybilletter og hoteller lang tid i forvejen.

Med mildt vejr året rund og rigeligt solskin fra april til oktober, er der altid travlt i Los Angeles. Men for at undgå de højeste rejsepriser på flypriser, hotel priser og underholdning, bør du planlægge dine flyrejser ud fra store begivenheder som Academy Awards, hvor Oscar priserne bliver uddelt, som bliver holdt i Hollywood.

Der er egentlig ikke en sådan lavsæson. Der sker altid en masse forskellige ting i Los Angeles, med en masse ting at lave. Dog vil du kunne finde dine billige flybilletter til Los Angeles og billige hotel tilbud gennem regnsæsonen, som normalvis er i vinter perioden.

Du kan have brug for, et par uger til at kommet dig over din fantastiske ferie i Los Angeles når du er kommet hjem med dine billige flyrejser.

Flyhacks - altid de bedste fly til Los Angeles

Billige flyrejser til Los Angeles starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Los Angeles:

Du kan flyve til Los Angeles fra følgende byer:

Udover flyvning til Los Angeles fra følgende lande:

Hack som en lokal: