Flyrejser til London

priser fra 261 kr.
24 jan 31 jan Afgang
Flybilletter fra
Danmark
til
London
Billund
02 feb (fre)
Ryanair
Direkte fly
London
07 feb (ons)
Ryanair
Direkte fly
261 kr.
København
03 feb (lør)
Ryanair
Direkte fly
London
06 feb (tirs)
Ryanair
Direkte fly
261 kr.
København
05 feb (man)
Ryanair
Direkte fly
London
06 feb (tirs)
Ryanair
Direkte fly
261 kr.
Billund
05 feb (man)
Ryanair
Direkte fly
London
07 feb (ons)
Ryanair
Direkte fly
261 kr.
København
05 feb (man)
Ryanair
Direkte fly
London
07 feb (ons)
Ryanair
Direkte fly
261 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til London

Billige rejser til London

London

Billige fly til London. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til London både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Københavns lufthavn, Billunds lufthavn og Århus’ lufthavn. Fra Københavns lufthavn tilbydes direkte flybilletter fra Ryanair, Norwegian, British Airways og SAS samt fly med omstigning fra f.eks. Air Berlin, Lufthansa, KLM, Qatar Airways og Air France. Fra Billund tilbydes der direkte afgange fra Ryanair og British Airways, samt afgange med omstigning fra flere forskellige udbydere hvor du kan finde billige flybilletter fra f.eks. Air France, Air Berlin, SAS og Lufthansa. Fra Århus er der én udbyder af direkte afgange, som er Ryanair, hvis du vælger fly med omstigning fra Århus, kan du søge efter flybilletter fra SAS, Lufthansa og British Airways. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til London, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til London eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste flybilletter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for, og hvis du skulle have brug for at leje en bil, er det også noget vi kan gøre for dig.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til London. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Med flybilletter til London kan du lande i en af disse lufthavne; Gatwick, Heathrow, Stansted, Luton eller London City. Hvor de to største lufthavne er Heathrow og Gatwick lufthavn. Hoved lufthavnen i London er Heathrow og er også den tætteste på byen. Heathrow har fem terminaler, der hvert år har afgange til over 180 destinationer i mere end 90 lande. Gatwick lufthavn er udenfor London, men med Gatwick express tog kan du komme ind til London på under en time. Lige meget om dine flybilletter lander i London, om du har en omstigning i London eller gå igennem når du ankommer, lufthavnen har mange gode faciliteter og butikker, der hjælper med at rejse tiden bliver en smule mere behageligt. Mulighederne stopper ikke med mængden af lufthavne, London er en by af kontrast med mange turist attraktioner.

Når du er landet med dine billige flybilletter til London, og er kommet ind til byen vil du hurtig se at det er let at begå sig i London. Undergrunden eller ”The Tube” og jernbanen vil tage dig til de mest kendte steder omkring London, inkluderende the Tower Bridge, Canary Wharf og Bank stations. Efter din flyrejse til London, er det en befrielse at transporten i London er så bekvem. Dobbeltdækkerne busserne er en god måde, at bruge en endags tur i London ovenfra de tætbefolkede gader. Hvis du ønsker, at bruge tiden et bestemt sted kan du blot hoppe af bussen, når og hvor du har lyst. Taxier er en god mulighed for grupper, der deler taxien da de kan være ret dyre. Hvis du har tid og kræfter er det en god måde, at se byen på gåben og strække dine ben efter din flyrejse.

Fra en kongelig bølge af Buckingham Palace til høt te på Ritz, London er i live med kultur og historie. Din billige flybillet til London kan inkludere en billet til ”The London Eye”, som er verdens højeste observations hjul. Ud over det er The Tower of London, St Paul’s Cathedral og Buckingham Palace tre af de mest populære turist attraktioner i London. Palace of Westminister også kendt som Houses og Parliament og Big Ben, som du kan have set i flyveren til London, er ofte associationer med London. Westminister Abbey er et skattekammer med malerier, farvet glas og interessante artefakter som er mere end tusinde år gamle, er et must-see når du er kommet til London med dine billige flybilletter. De britiske museer er det mest populære i hele verden. Fans af den berømte dramatiker skal besøge Shakespeare’s Globe Theatre. Dyk ind i Londons’ makabre smalle gyder fra det livlige Soho til Chinatown og det teatralske fryde af West End og Covent Garden.

London har et stort udvalg af shopping fra eksklusive butikker i West End til billige kældere, hvor du kan finde rabatter, der endda kan være billigere end dine billige flybilletter til London. Nyd Londons’ originale outlets som Dover Street Market, det travle Oxford Street, Barneby Street med dets specielle ener design butikker og luksuriøse Mayfair. Selfriges og Harrods tilbyder shopping med et stort udvalg, hvor Camden Market og Portobello Road er perfekte for bohemians tilbud. Vær sikker på, at snuppe en bagel hos Brick Lane, for at få kræfter igen under indkøbene. For noget mere anderledes, kan du shoppe hos Borough Market, som er kendt for deres årstiders og gourmet goder som gløgg, budding og kødpostej. Criterion Restaurant, med dets elegante dekorationer og formidable mad, er et godt valg for både frokost og aftensmad i hjertet af London. London har et stort udvalg af prisvindende restauranter, med mad fra alle verdens hjørner. Du vil aldrig være lang fra en flashy cocktail bar eller en hyggelig café, hvor du kan se Londons liv gå forbi. For den højeste klasse af luksus uden konkurrence, hotellerne på Mayfair og Kensington skulle være gaderne for dig. Turister, der har flyrejser til London, vil hurtigt finde ud af, at London er fuld af liv med eftermiddags øl i sports barer og klubber. London har noget specielt for alle og enhver, alt fra hardcore fest dyr til folk, der leder efter stille og rolige steder, hvor man kan få en drink og en hyggelig samtale. Billige flybilletter til London er ikke svære, at finde så du kan allerede begynde at udforske denne livlige historiske by, før du aner det.

Det er altid et godt tidspunkt, at lede efter flybilletter til London. Juli og august er de varmeste måneder. Du kan dog aldrig være garanteret sol. Januar er som regel den koldeste måned med temperaturer på en 3-6 °C. Forår og efterår kan være meget behagelige, eftersom temperaturerne typisk er højere i London end resten af landet. November er den vådeste måned med et gennemsnit på 63,5 cm, hvorfor vi stærkt anbefaler at pakke din paraply, hvis du vil lede efter flyrejser i november.

Som Samuel Johnson engang sagde: ”Når en mand er træt af London, er han træt af livet; for i London er der alt hvad livet begære.” Så hvorfor ikke komme, at se for dig selv? Du kan allerede i dag begynde, at lede efter dine billige flybilletter til London.

Flyhacks - altid de bedste fly til London

Billige flyrejser til London starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til London:

Du kan flyve til London fra følgende byer:

Udover flyvning til London fra følgende lande:

Hack som en lokal: