Flyrejser til Helsinki

priser fra 634 kr.
30 jun 07 jul Afgang
Flybilletter fra
Danmark
til
Helsinki
København
10 aug (fre)
SAS
Direkte fly
Helsinki
20 aug (man)
SAS
Direkte fly
634 kr.
København
08 aug (ons)
Norwegian
Direkte fly
Helsinki
21 aug (tirs)
Direkte fly
738 kr.
København
08 aug (ons)
Norwegian
Direkte fly
Helsinki
22 aug (ons)
Direkte fly
738 kr.
København
09 aug (tor)
Norwegian
Direkte fly
Helsinki
21 aug (tirs)
Direkte fly
738 kr.
København
09 aug (tor)
Norwegian
Direkte fly
Helsinki
22 aug (ons)
Direkte fly
738 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Helsinki

Billige flybilletter til Helsinki

Helsinki

Helsinki er hovedstaden i Finland og blev grundlagt tilbage i 1550 og det er ikke just almindeligt at kunne flyve til Helsinki. Denne by har været Datteren til de Baltiske Lande og Finlands hovedstad siden 1812, da den blev genopbygget af Rusland, sådan den kunne opstå som en miniaturemodel af St. Petersburg. Helsinki har spillet rollen som St. Petersburg i mange film om anden verdenskrig. Det kan være besværligt at finde billige rejser til Helsinki fordi det er et historisk efterspurgt område, som hvert eneste år tiltrækker tusindevis af interesserede turister, som vil bo på byens hoteller. Der har været flere berømte arkitekter ind over Helsinkis udseende, og hvis du rejser til Helsinki fra København, vil du kunne se nogle ligheder, fordi det er samme stil, nogle bygningerne er tegnet i. Tilbage i 1812 fik Carl Ludwig Engel til job at genopbygge byen i Empirestil. Dette kan ses i dag med den lutherske katedral, som blev færdig i 1852. Forretningsmennesker rejser blandt andet til Helsinki for at gøre forretninger med Rusland, da mange russiske forretningsmennesker bor i Helsinki.

Hvordan finder man billige flybilletter til Helsinki?

Flyhacks er en revolutionerende rejsesøgemaskine, som ikke begrænser sig som sine konkurrenter. Mange rejsesøgemaskiner søger nemlig kun overfladisk på flyselskabernes hjemmesider: De ser kun pris, afgangslufthavn, ankomstlufthavn og periode. Dette betyder, at turister i dag går ind på de samme rejsehjemmesider, hvorefter de indtaster deres ønskede destination og foretrukne periode. Herpå sorterer de rejserne efter pris, fra billigst til dyrest, og vælger den billigste rejse. Dette betyder, at der langt fra er billige flybilletter nok til alle.

Flyhacks gør op med denne overfladiske måde at finde billige rejser på. Flyhacks søger hele internettet igennem efter rejser og sammenholder dem på flere parametre: Pris, lufthavn, flyselskab, pris og periode. Der er nemlig mange penge at spare ved at skifte flyselskab på halvvejen, i stedet for at flyve hele vejen med ét selskab. Mulighederne for at købe billige flybilletter til blandt andet Helsinki opstår, når man lader Flyhacks undersøge, om ét selskab desperat forsøger at fylde et fly fra eks. København til et andet sted, hvorefter Flyhacks finder ud af, at et andet flyselskab forsøger at fylde et fly på den sidste del af rejsen. Man lader Flyhacks købe disse to billetter og selvom det er nøjagtig den samme rute som man ellers ville have fløjet, så er billetterne meget billigere.

Lavprisselskaber som Ryanair har i mange tilfælde været selskabet, der altid har tilbudt billigfly til turister. Dette har de kunnet gøre, da deres forretningsmodel er bygget op om kundetilpasning. En kunde, der ikke medbringer håndbagage skal ikke betale for den. Det samme er gældende for en kunde, som gerne vil modtage frokost ombord på flyet. Men, det er ikke vejen til billige flybilletter at flyve med Ryanair – du skal i stedet bruge Flyhacks.

Hvorfor rejse billigt til Helsinki?

Helsinki udgør kernen af Finlands største bymæssige bebyggelse, som er kendt som det finske hovedområde. Helsinki grænser op til Finlands fjord mod syd og mod syd ligger en stor, åben vildmark. Du kan derfor finde mange forskellige aktiviteter når du rejser til Helsinki. Er du til en vildmarksrejse, hvor du og din familie tager ud i naturen med telt og oppakning, så er Helsinki et glimrende valg. Helsinki er en af verdens nordligste hovedstæder og den lange vinter fra november varer helt til marts. I denne tid er det koldt og mørkt. Vintertemperaturen er i gennemsnit -5 grader, men vinden gør, at det kan blive ned til -20 grader på de koldeste dage. Du skal derfor pakke rigeligt med tøj når du rejser til Helsinki i den kolde periode, hvor sneen falder. Når du bestiller billige flybilletter til Helsinki om sommeren skal du være forberedt på, at sommeren er kort, men rar. Temperaturen er ofte omkring 22 grader, men kan stige til omkring 27 grader på de varme dage, mens de kolde dage er mellem 15 og 20 grader. Når du rejser så meget nord på er dagtimerne lange om sommeren, hvor det stort set ikke er mørkt mellem juni og juli.

Når du rejser til Helsinki skal du forvente at byen er tosproget, hvor 86 % af indbyggerne taler finsk, mens 6 % taler svensk. Men, langt de fleste finnere taler markant bedre engelsk end svensk, selvom begge sprog bliver undervist i skolen. Når du køber billige flybilletter til Helsinki skal du forvente at du fleste vil respektere dig for at prøve at tale finsk, men de har intet imod at du ikke kan tale andet end engelsk. Gadenavnene i Helsinki er både på svensk og finsk.

Når du rejser til Helsinki med fly vil du lande i den moderne og kompakte Helsinki-Vantaa Lufthavne, som ligger i Vantaa, som er små 18 kilometer nord for Helsinki. I de seneste år er lufthavnen blevet mere og mere benyttet, og du skal forvente forsinkelser og køer, når du skal igennem sikkerhedstjekket, som bliver gjort endnu grundere i den Skandinaviske sommerferieperiode. Der er også to mindre terminaler, som til tider bliver brugt når du rejser til Helsinki. Når du er ankommet koster det ca. 40 euro at komme fra lufthavnen til centrum med taxa. De billige pakkerejser til Helsinki giver også til tider adgang til en billet med taxa fra lufthavnen til dit hotel i Helsinki. Der er netop åbnet en ny jernbane, som kører rundt i pendul mellem Helsinki og lufthavnen og denne billet koster kun 5,50 euro og kan købes i lufthavnen.

Hvordan kan du gøre din rejse billigere?

Hvis du har købt en afbudsrejse eller last minute rejse til Helsinki er der en vis mulighed for at du vil kunne få et rigtigt fint hotel i Helsinki til billige penge. Det er ofte tendensen med afbudsrejser, at det er gode hoteller, som er booket. Når du køber billige flybilletter til Helsinki er der rig mulihged for at købe ting inde i byen. Det centrale Helsinki er meget kompakt og kan udforskes til fods, hvis du ikke har nogle gangproblemer. Du kan med fordel benytte en kombination af gang og offentlige transportmiddel. Når du rejser til Helsinki vil du opleve, at byen er ved at digitalisere sig selv, sådan indbyggerne igennem Big Data kan få præcis information omkring trafiksituation, kødannelse og åbningstider. Det giver samtidig også turister, som flyver til Helsinki, en perfekt mulighed for at blive guides rundt i byen. Man kan både få læst historier op og blive vist rundt. Dette ser du ikke når du bestiller billetter til andre storbyer. Helsinki har gjort meget ud af at gøre deres by let at finde rundt i, og derfor støtter regeringen, at sådanne initiativer skal føres igennem. Når man rejser rundt i centrum af byen kan man tage rutebilen, men når man skal længere ud af byen er det nødvendigt at tage bussen ud til de større stationer. Når du rejser i Helsinki kan du benytte det gennemgående busnetværk til at komme til din destination.

Billige rejser til Helsinki er ikke så lette at finde, men de inkluderer ofte både fly og hotel i Helsinki – og det er netop derfor de er så eftertragtede. Der er nemlig mange penge at spare ved kunne købe en pakkerejse i stedet for at købe delene enkeltvis.

Flyhacks - altid de bedste fly til Helsinki

Billige flyrejser til Helsinki starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Helsinki:

Du kan flyve til Helsinki fra følgende byer:

Udover flyvning til Helsinki fra følgende lande: