Flyrejser til Chicago

priser fra 901 kr.
24 jan 31 jan Afgang
Flybilletter fra
Hvor som helst
til
Chicago
New York
10 apr (tirs)
Delta
Direkte fly
Chicago
11 apr (ons)
Delta
Direkte fly
901 kr.
New York
09 apr (man)
Delta
Direkte fly
Chicago
11 apr (ons)
Delta
Direkte fly
909 kr.
New York
10 apr (tirs)
Delta
Direkte fly
Chicago
12 apr (tor)
Delta
Direkte fly
909 kr.
New York
09 apr (man)
Delta
Direkte fly
Chicago
12 apr (tor)
Delta
Direkte fly
923 kr.
New York
11 apr (ons)
Delta
Direkte fly
Chicago
12 apr (tor)
Delta
Direkte fly
923 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Chicago

Billige flybilletter til Chicago

Chicago

Chicago. Store skyskrabere af stål. Top restauranter, hvor de samler på Michelin stjerner. Kæmpe, internationale festivaller – denne blæsende by vil forbløffe dig med kultur, som er helt nede i øjenhøjde.

Det er som regel umuligt at finde billige rejser til Chicago, fordi det er en utroligt eftertragtet by. Folk rejser til Chicago for at opleve kunst og arkitektur. Bygningerne, som rejser sig mod skyerne, og mulighederne for underholdning er endeløse. Når du rejser billigt til Chicago skal du ikke snyde dig selv for at komme op i Willis Tower, hvor du kan gå på et glasgulv, sådan du kan se hele vejen ned til hovedvejen. Hvis du er mere kunstinteresseret kan du nyde Whimsicals offentlige kunst, som pryder gadebilledet flere steder i Chicago. Du vil mærke, når du rejser til Chicago, at kunsten flyder i gaderne i en sådan overflod, at selv den mindst kunstinteresserede vil blive betaget.

Overvejer du at rejse til Chicago med dine børn, skal du sørge for at finde et hotel, sådan du ikke nødvendigvis behøver bo i centrum af denne livlige by. Hvis i køber en pakkerejse til Chicago kan i som regel finde et hotel, som indkvarterer jer udenfor centrum. Hvis i planlægger af rejse i højsæsonen kan det være relevant at kigge på afbudsrejser og last minute rejser, fordi, når der er mange mennesker som søger mod én destination er der også mange, som bliver nødt til at afbestille sin ferie. Derfor kan du være heldig at finde en afbudsrejse, hvor du kan få både fly og hotel billigt. Men, der er mange om buddet i forhold til afbudsrejser, så man skal enten være hurtig eller heldig. De billigste flybilletter er næsten samme pris som en billig afbudsrejse, så hvis man ikke vil sidde og ende på et Uspecificeret Hotel, så kan man med fordel søge andre steder end alle de andre turister. Ofte så søger de fleste turister nemlig efter billige rejser på de samme rejsesider.

Chicago er hvert eneste år vært for mange festivaller. Mellem marts og september er der omkring 200 koncerter i rockkategorien alene. Byens specialitet er Blues Fest, som hvert år får over en halv millioner mennesker til at pakke deres kufferter og rejse til Chicago for at høre guitarstrengene og bassen dundre – alt sammen helt gratis. Under Lollapaloozas tredages mega-fest, spiller rockbands op til fest, alt i mens der også foregår mindre fester rundt i byen. I weekenderne er der som regel mindre gadefester, hvor der er tændt op i grillen. Her er der ingen forskel på nationalitet, men udelukkende venlighed. Vil du gerne til Chicago, så skal du sørge for at finde en billig flybillet, sådan du har penge til alle byens oplevelser.

Hvor finder man en billig flybillet til Chicago? Brug Flyhacks!

Turister som gerne vil finde billige billetter til Chicago er heldige, fordi der på det seneste er blevet større konkurrence på prisen mellem flyselskaberne. Det er sket efter at flere har forstået, hvordan Ryanair har opnået deres store succes på indenrigsflyvninger. Ryanair har tilbudt deres kunder en skræddersyet løsning, hvor de kun betaler for de services de vil modtage. Hvis en kunde eksempelvis ikke medbringer håndbagage behøver vedkommende ikke at betale for det. Det samme er gældende for en passager, som gerne vil have frokost på flyet – så er det nemlig en muligt for en merbetaling. Dette har i længere tid sikret Ryanair en konkurrencemæssig fordel på flypriserne og de har været flyselskabet, som potentielle kunder har kontaktet når de har skulle bruge billige flybilletter. Markedet ændrer sig dog, og nu er flere begyndt at bruge denne tilvalgsmetode. Men, der er dog stadig stor prisforskel på de billige pakkerejser, og almindelig charterrejser. Eksempelvis er de fleste charterrejse at finde på forsiden af rejsebureauernes sider, og derfor er der mange om buddet.

Løsningen er Flyhacks. Flyhacks er en revolutionerende rejsesøgemaskine som vil spare dig for mange tusinde kroner i fremtiden! Flyhacks sørger nemlig for at sammenholde forskellige destinationer, selskaber og rejsetider og komme med en række forslag til, hvordan din rejse kan blive så billig som overhovedet mulig. Det revolutionerende ved Flyhacks er, at den kombinerer forskellige flyselskaber da det ikke nødvendigvist er billigst at rejse med ét flyselskab hele vejen. Nogle gange kan det være billigere at rejse med eks. Ryanair den første halvdel af vejen, hvorefter man kan skifte til Lufthansa og på den måde spare rigtigt mange penge. Flyhacks stiller en Smart Garanti til rådighed, hvor de tilbyder deres kunder fuld refundering af pengene, hvor flyet bliver aflyst eller kunden ikke når flyet. Dette er en gratis rejseforsikring, som sørger for, at du altid kommer afsted på din billige rejse – ellers får du pengene tilbage!

Flyhacks er derfor centrum for billige rejse deals og billige ferier!

Hvorfor elsker jeg at jeg rejse til Chicago?

Når man først har været i denne vidunderlige by er det svært ikke at komme igen. Man keder sig aldrig, uanset, hvor ofte eller hvor længe man er i byen. Der er noget spændende alle ugens aftener. Eksempelvis, hvis man markerer en vilkårlig uge i kalenderen, ville der i Chicago være mulighed for at høre både Mozart og en guitar og trommeduo. Uanset om du foretrækker Tibetanske dumplings eller Mexikanske carnitas, så er de lige nemme at få fat i fra de lokale cafeer. Det er utroligt, hvordan totalt fremmede kan sætte sig ved siden af hinanden i en sportsbar og se Blackhawks spille – og til slut om aftenen vil de være high-five venner. Når du rejser til Chicago er det den slags oplevelser, som du vil tage hjem med. Uanset om du rejser hertil på en billig flybillet eller på første klasse, er der noget for enhver – til alle tider.

Chicago er byen for maniske sportsfans, så hvis du kan lide sport, er det her byen for dig. Der er primært to baseballhold som man kan holde med, så det er en god idé at sætte sig lidt ind i holdene før du rejser til Chicago. Så uanset om du elsker at male ansigtet i dit holds farver eller bare sætte dig på en bar og følge med i den kamp som nu engang er på TV, så skal du være klar til at få en masse nye venner når du rejser til Chicago. Hvis oplevelserne har inspireret dig til at være aktiv, så er der 24 strande og 580 parker som du kan udfolde dit talent i.

Overvejelser før man køber en billig flybillet til Chicago

Der findes et utal af aktiviteter i Chicago, så det kan være en god ide at købe en pakkerejse hjemmefra. En pakkerejse til Chicago vil indeholde en aktivitetskalender og så er det ellers bare at vælge til eller fra af de ting, som du gerne vil opleve. Har du aldrig prøvet at skydive er det måske over denne storby du skal prøve det for første gang. Chicago tilbyder faciliteter til alle dine drømme og ønsker, både betalte og gratis, og derfor kan du godt have det sjovt, selv uden at bruge en krone. Rejser til USA er normalt en omkostelig affære pga. ugennemsigtige gebyrer og afgifter, men det kan godt betale sig at lede efter flybilletter, for at i sidste ende spare penge. Der er ikke den store forskel mellem flyselskaberne når man flyver på Economy Class, så derfor er det bare at finde den billigste billet for at komme fra A til B.

Der skal være en første gang til alting, og ved at købe billige flybilletter kan du have råd til at prøve det! Billige fly rejser til Chicago vokser ikke på træerne, men med Flyhacks hjælp kan du selv finde dem på nettet.

Flyhacks - altid de bedste fly til Chicago

Billige flyrejser til Chicago starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Chicago :

Du kan flyve til Chicago fra følgende byer:

Udover flyvning til Chicago fra følgende lande:

Hack som en lokal: