Flyrejser til Berlin

priser fra 365 kr.
24 jan 31 jan Afgang
Flybilletter fra
Danmark
til
Berlin
Billund
28 jan (søn)
Ryanair
Direkte fly
Berlin
31 jan (ons)
Ryanair
365 kr.
Billund
07 feb (ons)
Ryanair
Direkte fly
Berlin
08 feb (tor)
Ryanair
387 kr.
Billund
04 feb (søn)
Ryanair
Direkte fly
Berlin
06 feb (tirs)
Ryanair
395 kr.
Billund
04 feb (søn)
Ryanair
Direkte fly
Berlin
07 feb (ons)
Ryanair
395 kr.
Billund
05 feb (man)
Ryanair
Direkte fly
Berlin
08 feb (tor)
Ryanair
395 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Berlin

Billige rejser til Berlin

Berlin

Billige fly til Berlin. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til Berlin både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Københavns lufthavn. Fra Københavns lufthavn tilbydes direkte flybilletter fra SAS, Norwegian, Air Berlin og Easyjet Airlines samt fly med omstigning fra f.eks. KLM og Airfrance. Fra Billund tilbydes der direkte afgange fra Air Berlin, samt afgange med omstigning fra flere forskellige udbydere hvor du kan finde billige flybilletter fra f.eks. KLM, airBaltic og Lufthansa. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til Berlin, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til Berlin eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste flybilletter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til Berlin. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Når du har fundet dine billige flybilletter til Berlin, kan du bide mærke i at der er mere end én lufthavn i Berlin. Byen, der engang var delt i Østberlin og Vestberlin har to internationale lufthavne: Tegel og Schonefeld. Din flyrejse til Berlin vil højst sandsynligt lande i Tegel, eftersom Schonefeld for det meste tager sig af charterrejser disse dage. Tegel var designet, for at være praktisk, og du vil derfor finde alt hvad du har behov for i informationscentret. De fleste rejsende tager for det meste bussen, undergrunden eller taxier ind til byen, efter de er landet med deres billige flyrejser i Berlin.

Der er mange forskellige muligheder, at begå sig på i Berlin. Hvis du bruger offentligt transport, burde du vide at byen er opdelt i tre zoner. I disse zoner tilbydes både busser samt undergrunden. Hvis du skal steder hen, hvor togene ikke kan transportere dig, er der færger som med glæde vil have dig ombord. Der er masser af taxier i byen, de er dog ikke så genkendelige som de gule amerikanske, dog er taxierne beige med en taxi skilt på toppen. Du kan også leje en bil, og køre rundt i byen selv, men Berlin kan være ret svær at orientere sig i, og specielt for personer som er der for første gang. Berlinere foretrækker selv, at bruge cyklen som du selvfølgelige også kan vælge, at gøre. Det er sikkert, og der er taget godt hensyn til cyklerne samtidig med at det en miljøvenlig og billig måde, at udforske byen på.

Selvom Østberlin og Vestberlin har været genforenet i noget tid, kan du stadig besøge berliner muren, der førhen adskilte de to bydele. I Østberlin er det et godt sted, at se gamle arkitekturer og den østlige bydel har mange interessante karakterer, at byde på. Det er også stedet for mange, af de bedste hoteller og restauranter i Berlin. Hvis du timer dine billige flyrejser til Berlin korrekt, vil du have mulighed for at se the Berlin Love Parade, hvor personer fra hele Berlin er med, ved at klæde sig vildt ud og marcherer gennem byen til techno musik.

Hvis du fandt meget billige flybilletter, og sparede penge på flyet til Berlin, vil du sikkert ud og shoppe lidt når du ankommer. Der er bunker af steder, hvor du kan finde dine gode souvenirs, hvor du bestemt skal holde udkig med Potsdamer Plats Arkaden, der ligger i hjertet af Berlin. Der er mere end 130 butikker der. Hvis du er til mere eksklusivt, skal du lede efter Friedrichstrasse, hvor de mere dyre butikker ligger. Ydermere har Berlin er have af markeder, hvor mennesker kommer og sælger hvad de har, samt mange genbrugsbutikker hvor du kan være heldig, og gøre dig et godt køb.

Som mange andre storbyer har Berlin et vidt udvalg af restauranter, du kan vælge imellem. Traditionelt tyske, amerikanske, afrikanske og asiatiske restauranter ligger rundt i hele byen. Marjellchen er en romantisk restaurant, med tysk køkken. Saigon and More skulle servere den bedste asiatiske mad i Berlin. Når du har spist, vil du se at der ikke er et bedre sted i hele verden, at gå i ud end i Berlin. Fra teater til natklubber hvor mennesker fester til den lyse morgen, er der helt sikkert noget for enhver smag i Berlin. Du kan leder efter dine billige flybilletter til Berlin allerede nu.

Juli og august er både de varmeste og vådeste måneder på året i Berlin, med temperaturer der kan komme op på en 28-29 °C. September og oktober er de mest behagelige måneder om året, at besøge Berlin i, fremhævet af efterårets løv. Den kolde og våde vinter er fra november til marts, og er kendetegnet ved overskyet og temperaturer, der kan komme under frysepunktet. December til februar er de koldeste måneder. I maj og juni kan man se træerne og blomsterne begynde, at blomstre og udendørs cafeen starter.

Hvornår er det bedste tidspunkt, at lede efter dine billige flyrejser på?

Berlin er spændende, at besøge hele året rundt, med en smule planlægning kan du let finde billige flybilletter til Berlin. De mange begivenheder hele året gør højsæsonen lang, som påske, jul, nytår, Green Week (i januar) og Love Parade (i juli). De mange messer hele året er også med til, at fylde hotellerne op. Hvis du har planer om, at fly til Berlin for en festival, værd sikker på at du finder dine billige flybilletter og hoteller lang tid i forvejen for, at finde de bedste priser og pladser.

Hvis du på den anden side, er mere interesseret i kulturelle begivenheder, er marts til maj og oktober til november månederne udenfor højsæsonen, og dermed er køerne kortere og du kan fokusere på de kulturelle begivenheder, hvor du også vil have mulighed for, at finde billigere flybilletter og hoteller eftersom flypriserne og hotel priserne går ned udenfor højsæsonen.

Berlin tilbyder også flere forskellige dags ture. Det berømte persiske imperium Sansoucci Palace vil komme til live den 15. august og giver dig mulighed for, at få et glimt af den overdådige livsstil af barokken Frederick den Store og hans kongelige omgivelser. En levende måde, at få historie som ligger lige i udkanten af Berlin. En række musikalske forestillinger, foredrag, dans og teater.

Alt dette kan let opleves når du har fundet dine billige flybilletter til Berlin, hvor du kan se der er nok at give sig til, og noget for enhver smag. Led allerede nu efter dine billige flybilletter og hoteller, og vær sikker på at få de bedste flypriser og hotel priser. Berlin venter på dig.

Flyhacks - altid de bedste fly til Berlin

Billige flyrejser til Berlin starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Berlin:

Du kan flyve til Berlin fra følgende byer:

Udover flyvning til Berlin fra følgende lande:

Hack som en lokal: