Flyrejser til Barcelona

priser fra 499 kr.
24 jan 31 jan Afgang
Flybilletter fra
Danmark
til
Barcelona
København
31 jan (ons)
Ryanair
Barcelona
06 feb (tirs)
Ryanair
499 kr.
København
31 jan (ons)
Ryanair
Barcelona
07 feb (ons)
Ryanair
529 kr.
Billund
10 apr (tirs)
Ryanair
Barcelona
12 apr (tor)
Ryanair
Direkte fly
536 kr.
Billund
27 feb (tirs)
WizzAir
Barcelona
28 feb (ons)
Ryanair
543 kr.
København
16 apr (man)
Ryanair
Barcelona
23 apr (man)
Ryanair
543 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Barcelona

Billige rejser til Barcelona

Barcelona

Billige fly til Barcelona. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til Barcelona både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Københavns lufthavn. Fra Københavns lufthavn tilbydes direkte flybilletter fra SAS, Norwegian, Iberia og Vueling Airlines samt fly med omstigning fra f.eks. KLM og Airfrance. Fra Billund tilbydes der desværre i øjeblikket ikke direkte afgange, men flere forskellige afgange hvor du kan finde billige flybilletter fra f.eks. KLM, Airfrance og Lufthansa. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til Barcelona, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til Barcelona eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste flybilletter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til Barcelona. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Find dine billige flybilletter til Cataloniens farverige hovedstad, Barcelona. Barcelona, hjertet af Catalonien er Spaniens anden største by og en af de mest miksende og livlige city trips Europa har at tilbyde. Trods det er blevet et økonomisk powerhouse over det sidste årti, har Barcelona ikke mistet noget af deres traditionelle klasse, charme og ekstremt moderne karakter.

Barcelonas’ El Prat lufthavn ligger omkring 12 km fra midtbyen, som nemt kan nås med både bus eller tog, som giver gode muligheder for, at komme til byens metro system. Mængden af turister, som rejser til Barcelona er steget med mere end 50 % i de sidste 15 år, til over 34 millioner turister om året, hvilket har gjort det nødvendigt for dem, at bygge en ny ekstra terminal eftersom Barcelona har fået et økonomisk og turistisk boom. Med den nye terminal er tilgangen blevet endnu lettere for turister over hele verden, og derfor også øget mængden af personer interesseret i de billige flybilletter som nu kan findes så let til Barcelona. Flypriser skifte hele tiden, men hvis du er fleksibel vil du helt sikkert finde nogle flypriser, der tilpasser sig dine behov.

Barcelonas’ unikke stil kan ikke blive beskrevet bedre end gennem kunsten af Antoni Gaudí, hvis meget alternative arkitektur og karakter, der er spredt op omkring næsten hvert hjørne. Mest berømt af alle er, Sagrada Familia – de atypiske tårne, hvilket dominerer Barcelonas’ himmel. Kirken, som er designet af Gaudí i 1880’erne, hvilke konstruktion stadig er igangværende, var bare for nylig gjort helligt og blev offentliggjort af Pave Benedict XVI i 2010. Sagrada Familia er besøgt, af mere end 3,000,000 besøgende hvert år og er Barcelonas’ mest attraktive turist attraktioner, hvilket får mange til at lede efter billige flybilletter og hoteller i Barcelona. Derfor, hvis du har planer om, at lede efter dine flybilletter i sommer månederne og vælger, at besøge Sagrada Familia vær forberedt på at vente i lange køer for, at se indenfor i Gaudís’ mesterværk. Den excentriske og sammenflettende struktur, som kan findes indenfor er uden tvivl ventetiden værd for, at se – størrelsen og ambitionen af dette projekt dybt inspirerende. På trods af dets status, som turist attraktion fungerer Sagrada Familia stadig som en kirke som alle andre, og du kan være vidende til de mange katolikker, som strømmer til for religiøse årsager.

Hvis vi ser bort fra Gaudí, så er Barcelona nok mest kendt for deres meget berømte fodbold klub FC Barcelona. Deres stadion Camp Nou kan siges, at være en rival til Sagrada Familia, som et helligt sted for tilbedelse for tusinde af stole catalonier. Næsten et hundrede tusinde fans for at være præcis, hvilket gør Camp Nou til Europas største stadion. En tur rundt på stadionet for, at se klubbens imponerende samling af trofæer, kan ikke undgås af folk der er tilhængere af fodbold.

Når FC Barcelona vinder, kommer både spillere og fans sammen på byens mest berømte gade af alle, La Rambla. La Rambla er det maniske hjerte af byen, der gør plads til de flere tusinde mennesker, der kommer forbi hver dag på vej til det Baleariske hav og byens mange andre fine strande.

Det vanvittige La Rambla, med dens uophørlige sælger af diverse turist souvenirs, er værd at komme forbi for et besøg i La Bogueria, som er det enorme indendørs marked, der går tilbage til det 13. århundrede. På dette marked kan du finde alle slags friske frugter, kød og fisk og meget andet, selv de mest usædvanlige ting som f.eks. et får hoved kan blive dit for mindre end 10 euro. Ved indgangen af La Rambla, lige forbi monumentet for Christopher Columbus, ligger byens renoverede havneområde, som er flydt med trendy barer, restauranter og butikker med usigt over lystbådshavnen. For dem som ønsker, mere ro end La Rambla kan de finde byens betragtede strande, hvor den mest populære er Barcelonata og Icária Beach, begge er godt tjent med metrostationer Barcelonata og Ciutadella Vila Olimpica.

Bortset fra Shopping, sol badning, fodbold og Gaudí, er Barcelona også meget kend for dets store mængder af restauranter og barer, som byen har at tilbyde. Mange variationer som de mange søde kage butikker i de smalle gader af Barri Gótic distrikt, til mere moderne, eksklusive restauranter, som kan findes i Eixample, til de mere afslappende tapas restauranter i Raval eller Grácia, giver turister utallige muligheder. Alt dette kan let opleves, med når du har fundet og købt dine billige flybilletter og hoteller.

Barcelonas’ klima er nogenlunde stabil året rundt, men med beliggenhed på kysterne af Middelhavet, er Barcelona varm fra maj til og med oktober og koldere fra november til marts. Juli og august er de varmeste måneder med temperaturer, der sommetider når op til 37 °C grader. Januar er den koldeste måned med temperaturer helt ned til 10 °C. Maj og juni er solrige og varme og først i september begynder graderne at falde igen.

Det bedste tidspunkt, at rejse til Barcelona er typisk udenfor højsæsonen, der ligger i juli og august. Mange af de lokaler vælger typisk, at rejse væk fra byen i disse måneder og efterlader byen til turisterne. Vi vil anbefale, at lede efter dine flybilletter i maj, juni eller september, hvor vejret stadig er dejlig varm, men ikke overdrevet varmt. Flypriserne og hotel priserne kan selvfølgelig variere, men de ligger typisk højest i juli og august.

Flyhacks - altid de bedste fly til Barcelona

Billige flyrejser til Barcelona starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Barcelona:

Du kan flyve til Barcelona fra følgende byer:

Udover flyvning til Barcelona fra følgende lande:

Hack som en lokal: