Flyrejser til Amsterdam

priser fra 850 kr.
30 jun 07 jul Afgang
Flybilletter fra
Danmark
til
Amsterdam
København
11 sep (tirs)
Norwegian
Direkte fly
Amsterdam
13 sep (tor)
Vueling Airlines
850 kr.
København
12 sep (ons)
Norwegian
Direkte fly
Amsterdam
13 sep (tor)
Vueling Airlines
850 kr.
København
17 sep (man)
Norwegian
Direkte fly
Amsterdam
18 sep (tirs)
Vueling Airlines
850 kr.
København
24 sep (man)
Norwegian
Direkte fly
Amsterdam
25 sep (tirs)
Vueling Airlines
850 kr.
København
18 okt (tor)
Ryanair
Amsterdam
30 okt (tirs)
Vueling Airlines
850 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv til Amsterdam

Flybilletter til Amsterdam, Holland

Amsterdam

Billige fly til Amsterdam. Fra Danmark kan man finde billige flybilletter til Amsterdam både fra Jylland og Sjælland, hvor der er direkte afgange fra Billund lufthavn og Københavns lufthavn. Fra Billund tilbydes direkte flybilletter fra KLM, hvor fra København tilbydes direkte flybilletter fra KLM og SAS. Hos Flyhacks kan vi hjælpe dig med, at finde de billigste flybilletter til Amsterdam, hvor du kan vælge om det skal være direkte flybilletter eller om du er åben for, at have et skifte og dermed kan du øge chancen for at finde endnu billigere flybilletter.

Du kan selv vælge, om du kun er på udkig efter en flyrejse til Amsterdam eller om du leder efter en pakkerejse, hvor du både har hotel og fly inkluderet i prisen. Begge dele tilbydes hos Flyhacks, hvor vi først og fremmest hjælper dig med, at finde de billigste fly billetter, men vi kan samtidig hjælpe dig med at finde rejser hvor hoteller også er sørget for.

Flyhacks sørger for, at finde de billigste flybilletter til dig ved hjælp af en unik moderne teknologi, hvor vi kan søge alle databaser på hele internettet hvilket er mere end en milliard afgange og sammenligner flypriserne. Den søger både på lavpris selskaber og normale flyselskaber. Samtidig med det tilbyder vi ”Smart Guarantee”, hvilket betyder at hvis du har valgt en billig fly afgang, hvor du har et skifte inkluderet skal du ikke bekymre dig om, at du ikke vil nå det næste fly i frem så faldt, at det første er forsinket. Hvis uheldet er ude, at dit første fly enten bliver forsinket eller aflyst og du dermed ikke når det næste fly, så vil vi refundere pengene tilbage til dig.

Når du har fundet dine fly billetter, og har fået reserveret et hotel ophold kan du begynde at se hvad du kan se frem til når du kommer til Amsterdam. Vi vil give dig et lille indblik i byen og nogle anbefalinger.

Hvornår er det bedste tidspunkt, at lede efter dine flybilletter eller for den sags skyld afbudsrejse til Amsterdam? Amsterdam er et godt sted, at besøge hele året rundt. Flybilletter er billigst, at finde i vintersæsonen selvom, flypriserne dog vil stige i december da byen er berømt for, dens festlige destination. I sommerperioden vil flypriserne igen stige eftersom du kan forvente lange dage, fyldte med spændende begivenheder som f.eks. open-air koncerter og ”pop-up” festivaler. Vejret er som normalt ret ens med det vejr vi har i Danmark, hvilket vil sige det er uforudsigende, men hvis du er på udkig efter sol vil det bedste tidspunkt for dig være, at lede efter dine flybilletter i august, hvor gennemsnits temperaturen ligger på omkring 17 °C. Hvis du vil lede efter dine flybilletter i november, skal du være sikker på at du for pakket din paraply, da Amsterdam i november måned bliver skyllet med omkring 90mm regn.

Amsterdam er en by fuld af muligheder og byen har en helt speciel atmosfære. Med din flyrejse til Amsterdam vil du komme til Amsterdam Airport Schiphol, som er en de travleste lufthavne i verden. I lufthavnen vil du finde masser af shopping butikker og spisesteder, som kan forventes i sådan en stor lufthavn, du vil også have mulighed for at opbevare din bagage flere forskellige steder, hvis din flyrejse er på business klasse vil du også have fri Wi-Fi i hele lufthavnen. Med The Schiphol Hotel Shuttle kommer du lettest fra lufthavnen ud til dit hotel. The Schiphold Hotel Shuttle er i samarbejde med de fleste hoteller i Amsterdam.

Amsterdam er en by som let kan udforskes både på gåben og på cykel efter du er kommet med din billige flyrejse. Der er utallige cykleudlejnings butikker rundt i hele byen, hvor man kan leje en cykel efter behov, som f.eks. Star Bikes Rental og Frederic for at nævne et par stykker. At komme rundt med offentlig transport er brugervenlig for turister og der er et bredt netværk rundt i hele byen, som består af sporvogne og busser, som bruger en ”offentlig transport” chip kort system for, som rejse billet. Du kan såmænd også benytte dig af de gratis både, som vil hjælpe dig med, at krydse floden. For dem som ønsker, at komme længere væk og ud fra byen er der tog afgange med forholdsvis billige billetter, og selvfølgelig også taxi, men taxi plejer at forholdsvis dyrt i Amsterdam.

Hvis du er til arkitektur, vil du elske at udforske Amsterdam. Der er omkring 7000 registrerede historiske bygninger, hvor mange af dem er at finde i ”The Canal Ring”, som er det berømte distrikt, der er omkring den gamle by i Amsterdam, der helt sikkert kan anbefales at besøge. For historie- og kunst elskere er der et hav af museer, at besøge som f.eks. The Anne Franks house, Rijksmuseet og Van Goghs museum, bare for at nævne et par stykker. Her kan du købe og benytte dig af, deres museum kort, som vil dække de fleste af de store berømte museer. Hvis du rejser på budget, skal du ikke bekymre dig. I Amsterdam tilbydes der også mange forskellige gratis by ture og masser af andre ting tilgængelig for dig. Sidst, men ikke mindst kan du selvfølgelig ikke glemme det populære Red Light District, der nok vil siges at være til de mere eventyr lystige rejsende.

Du vil ikke blive skuffet, når det kommer til shopping. I Amsterdam er der utallige butikker og store centre, tilgængelig for shopping. Nogle af de mere interessante butikker ligger på nogle af de små side veje, der ligger op til hoved kanalen. The Nine Streets er en shopping distrikt med many forskellige butikker, special butikker, gallerier og restauranter. Ikke nok med det, skal du også være sikker på, at du ikke går glip af gade markederne som Albert Cuyp og Dappermarkedet. Det mest populære og, hvor der er flest restauranter er i Haarlemmer delen af Amsterdam. Når du spiser, skal du være sikker på at du ikke går glip af nogle, af deres lokal retter som f.eks. bitterballen og Vlaamse Frite.

Når det kommer til nattelivet, vil du ikke blive efterladt med ingenting, da Amsterdam bestemt ikke mangler det. Nogle af de mest berømte klubber du kan tjekke ud er f.eks. Paradiso og Winston Kingdom. Amsterdam er også berømt, for deres lette attitude til narkotika politik og deres coffeshops, hvor det er lovligt at rygemarijuana. Hvorend dit rejse interesse ligger vil du blive glad for, at du valgte at booke en rejse og flybillet til Amsterdam.

Flyhacks - altid de bedste fly til Amsterdam

Billige flyrejser til Amsterdam starter fra og det tager kun at komme dertil.

Vælg en af de følgende luftfartsselskaber, der flyver til Amsterdam :

Du kan flyve til Amsterdam fra følgende byer:

Udover flyvning til Amsterdam fra følgende lande: