Flyrejser fra St Marys Scilly til Newquay

priser fra 1942 kr.
27 maj 03 jun Afgang
Flybilletter fra
Hvor som helst
til
Newquay
Bukarest
23 maj (tor)
Eurowings
Newquay
25 maj (lør)
Eurowings
1942 kr.
Bukarest
22 maj (ons)
Flybe British European
Newquay
26 maj (søn)
Flybe British European
2047 kr.
Bukarest
23 maj (tor)
Flybe British European
Newquay
26 maj (søn)
Flybe British European
2114 kr.
Bukarest
21 maj (tirs)
Eurowings
Newquay
25 maj (lør)
Eurowings
2472 kr.
Bukarest
21 maj (tirs)
Flybe British European
Newquay
26 maj (søn)
Flybe British European
2652 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv fra St Marys Scilly til Newquay

Hvad du kan lave på flyveturen St Marys Scilly - Newquay

Nå, der er masser af aktiviteter mens du flyver, men det er ikke dig, der flyver flyet! Selvfølgelig, hvis du ikke er afhængig af at være online hele tiden. Der er masser af offline applikationer og spil, download noget i lufthavnen, det vil holde dig beskæftiget. En af de mest populære aktiviteter under lange flyvninger er... at sove. Øjedækket kommer lige tilpas til at holde dig væk fra omverden og lyset. Bøger og e-læsere - nu har du tid til at indhente klassikere eller noveller på litteraturmarkedet.

Er der internet på flyet?

Nå, nogle af de nyeste fly har Wi-Fi, men kun de virkeligt up-to-date typer. Desværre skal du i de fleste fly tænde for "lufthavnstilstanden", det er det, det er lavet til! Og husk, hvad vi sagde om offline applikationer. Og alt i alt ville få timer uden internettet ikke få verden til at gå under, vel? Det er en gammel regel fra tidspunktet, hvor mobiltelefoner virkeligt interfererede med flyudstyr, nu er det ikke tilfældet mere... men for alles sikkerheds skyld er reglen stadig i kraft.

Værdifuldt udstyr i din baggage når du flyver fra St Marys Scilly til Newquay

Elektronisk udstyr og smykker bør helt sikkert være i din håndbagage. Hvis det ikke er muligt, skal du deklarere høj bagageværdi og forsikre den. Hvis du vil være super sikker, skal du sikre din taske med hængelås osv. Sikre skrøbelige genstande med indpakning og lægge dem mellem dit tøj. Og en vigtig ting – ankom ikke for sent i lufthavnen. Jo senere du checker din bagage ind, jo mere sandsynligt er det, at den bliver forkert placeret under læsning.

Dyr ombord

Vær sikker på, at dine dyr kan rejse med dig! Især de små, omkring 8 kg, som hunde og katte (andre dyr, såsom fritter, rotter osv. - der afhænger det af flyselskabets politik), men de skal placeres i et bur eller en transportør, der passer til deres størrelse. Normalt er maks. dimensioner omkring 55 x 40 x 20 cm. For større dyr er der en air-konditioneret sektion i bagagerummet. Det er virkelig sikkert - tro ikke på vandrehistorier.