Flyrejser fra Rostock-Laage til Split

29 jan 05 feb Afgang

Hurtigguide - flyv fra Rostock-Laage til Split

Indtjekning for fly fra Rostock-Laage til Split

Der er mange måder at tjekke ind på når du skal flyve. Online, I lufthavnen, og ved flyselskabshjælpebåsene. Nogle gange kan du vælge den der er lettest for dig, men nogle flyselskaber accepterer kun en type, og du bliver nødt til at adlyde. Tjek flyselskabets hjemmeside for reglerne, eller ring til din flybillet agent og spørg ind til det. Hvis du rejser med registreret bagage, så vær sikker på at du ankommer tidligt nok til at have noget tid til at stå i kø for at tjekke din bagage ind. Nogle gange går det hurtigt, nogle gange tager det længere tid, det afhænger af lufthavnen.

Online indtjekning fordele og ulemper

Uden tvivl, er online indtjekning den mest bekvemmelige type, især hvis du flyver kun med din håndbagage. Det tillader dig at klare det meste af dit check-in arbejde hjemmefra. Online indtjeknings vinduet er åbnet af flyselskabet i forskellige perioder, nogle gange mange dage før afgang, andre gange kun et par dage før. Tjek det og sæt et kryds i kalenderen! Jo hurtigere, jo bedre, en ting mindre at bekymre sig om. Du udfylder simpelt din data - navn, efternavn, dokumment nummer, udløbsdato osv. Så får du dit boardingpas til din postkasse og vupti! Så er du tjekket ind! Du skal bare printe disse boardingpas og tage dem med dig til lufthavnen. Den del er vigtig, for hvis du glemmer dem, så skal du betale et gebyr ved lufthavnen.

Fly til Split: direkte eller mellemlanding?

Hver type har sine positive og negative pointer. Den direkte flyvning er den hurtigste måde at komme fra Rostock-Laage A til Split B. Oftest er det også den dyreste løsning, men ikke altid, det er altid værd at sammenligne valgmulighederne. På den anden side har du fly med mellemlandinger, det er en måde at komme fra A til B på, via C, eller nogle gange endda D! Fedt! Det lyder som flere steder at se og tjekke af ens ’’skal se’’ liste. Mellemlandings flyvning har et fantastisk karaktertræk - de er typisk meget billigere end direkte fly!

Mellemlandings flyvning – Hvordan får man det bedste ud af dem?

Selvfølgelig, skal mellemlandingstiden være lang nok til at man har tid til at opleve byen, men nogle byer kan blive set på nogle få timer, og du behøver ikke engang at planlægge det. Selvfølgelig, mellemlandings flyvning er fint hvis du har noget ekstra tid og du ikke har travlt. Hvis du har en tung bagage, så kig efter en efterladt bagage station, det koster normalt kun få kroner, men letter dig fra at skulle bære en kæmpe taske rundt med dig. Mange mennesker er bange for at købe en mellemlandings flyvning, fordi det betyder flere aktiviteter ved lufthavnen, såsom sikkerhedstjek. Men hvis du er kommet igennem det en gang, så kommer du igennem det ved alle andre lufthavne også, så alt er godt! Og jo mere du øver dig, jo mere normalt vil alle disse ting føles, og til sidst vil du måske endda være ligeglad.