Flyrejser fra Nürnberg til Zagreb

29 jan 05 feb Afgang

Hurtigguide - flyv fra Nürnberg til Zagreb

Fly savoir-liv mens du flyver fra Nürnberg til Zagreb

Dette er et emne for mindst en social PhD opgave. For det første, almindelig høflighed er af højeste værdi! Hjælp de ældre, hvis du er stærkere eller højere, så hjælp folk med at få håndbagagen på plads. Start ikke en albue kamp over armlænet (gylden regel: vinduespladsen får udsigten, og sidepladsen får armlænet, den ud til gangen får den ekstra benplads og den i midten får begge armlæn!), det er du hævet over (og vigtigst af alt, du er på et fly…). Det er absolut umoderne at starte en drukfest eller et gilde af aromatiske retter. Og aldrig, ALDRIG tag dine sko af!
Og det mest irriterende emne: grædende børn. Husk at de er små mennesker: bange, keder sig, nogle gange gør det skiftende lufttryk ekstremt ondt på små babyer, og det er derfor de græder under afgangen og landingen. Deres forældre er ligeledes nervøse og bekymrede - omkring deres børn og menneskene omkring dem. Tålmodighed er meget vigtigt her, måske kan du trække barnets opmærksomhed væk, med noget improviseret legetøj? Forældre ville være taknemmelige, og du ville have noget velfortjent fred.

Hvad du ikke har brug for I fly fra Nürnberg til Zagreb

Mange ting bliver givet af hotellet (eller dine venner, hvis du couch-surfer). Du får ikke brug for en føntørrer, håndklæder, sæbe, shampoo… Disse ting tager meget plads I din taske, plads du kunne bruge på tøj og andre vigtige ting. Når det kommer til tøj, tænk kreativt! Vælg hvad der er komfortabelt og ser godt ud, du har ikke altid brug for en kjole eller et jakkesæt, vel? Hvis du ikke er en professionel fotograf (sørg for at forsikre dit udstyr!), så har du nok et godt kamera i din smartphone. Så meget som vi alle elsker papirbøger, så tager såkaldte e-readers meget mindre plads end en kæmpe bunke bøger.

Mit elskede! – de glemte, nyttige genstande

Der er en liste over nyttige ting som ofte er glemt i pakningen. De to vigtigste ting du SKAL tjekke to gange er…. Dit boardingpas. Du betaler et yderligere gebyr i lufthavnen uden det. Det er også værd at tjekke om du har din forsikring i lommen.
Det er alle de nødvendige ting. Men andre virker som værende næsten livredende. Som for eksempel… USB-adapter? Cirka en uge før din afrejse, så påbegynd en liste over de ting du bruger hver dag, så du ikke glemmer de ting der er vigtigst i dit liv.

Mindre bagage - hvorfor det er værd at bringe lettere bagage på ture fra Nürnberg til Zagreb

For det første, ville du have mere tid. Der er ikke behov for at vente i check-ind køen for at registrere din bagage, hvis du kun rejser med håndbagage! Og det er også belejligt. Det er nemmere at gå og bevæge sig generelt, især i varme lande, når varmen suger alt styrke ud af kroppen (eller i de snefulde, det er svært at kæmpe sig igennem snedrivere med en kæmpe taske). Og vigtigst af alt, din ryg ville takke dig for alt det her.