Flyrejser fra Malpensa Arpt til Tel Aviv

03 mar 10 mar Afgang

Hurtigguide - flyv fra Malpensa Arpt til Tel Aviv

Hvornår skal jeg flyve fra Milan til Tel Aviv?

Det kommer selvfølgelig an på hvad du vil lave/se og om du har noget imod folkemængder eller ej. Hvis du har, så læs hvornår Tel Aviv har deres turist højdepunkt, og undgå dette tidspunkt på året. Men husk at læse om klimaforholdene der, måske forekommer turisthøjdepunktet fordi de andre måneder er kolde, eller det er regnfuldt? Prøv at koble dine favoritaktiviteter sammen med det forventede vejr og turistattraktionernes åbningstider.

At planlægge en rejse fra Milan til Tel Aviv - folkemængder og vejr

Folkemængder af turister kan virkelig ødelægge glæden ved at gå på sightseeing, det ved vi alle. Det er derfor vi er her! Hvis du tager til Tel Aviv, så prøv at køb billetter til starten men også slutningen af turist sæsonen. Du vil have mere plads til dig selv, men du vil også spare tid på ikke at skulle stå i lange køer, og priserne er også bedre. Flybillet pricer, selvfølgelig, men også hoteller, indgangs gebyr osv. Hvis du er fri til at vælge tidspunktet hvor du rejser, så tænk kreativt og mere fleksibelt!

Sådan formindsker du prisen for turen fra Milan til Tel Aviv endnu mere

Som vi altid siger - køb flybilletter så tidligt som muligt. De bliver ikke billigere med tiden. Men det er ikke det eneste trick. Prøv at få dine feriedage til at begynde på, for eksempel, tirsdag. Flybilletter er billigst tirsdag, onsdag og torsdag. Weekender og mandage (de sædvanlige hjemrejsedage) er selvfølgelig dyrere og mere ’’in’’ for de fleste mennesker… og det ved flyselskaberne godt. Vær klogere! Det samme gælder for hoteller. Det er en af de bedste måder at spare penge på.

Komfortabel og sjov tur til Tel Aviv

Når du endelig får billigere billetter og hotel, så tænk over din tur, den behagelige del. Vent ikke med ting til sidste øjeblik, så du ikke behøver at stresse over for mange ting samtidig. Oftest glemmer man af den grund ting (såsom online check-in eller boardingpas!). I stedet for at rulle igennem Facebook, så læs om by transport og vær forberedt! Du kan også planlægge at besøge nogle steder og turistattraktioner, så du har en mere eller mindre nøjagtig plan og vej igennem byen. Men overdriv ikke, en rejse skal være sjov, så du skal have noget frirum til at improvisere og lave ændringer.