Flyrejser fra København til Humberside

23 nov 30 nov Afgang

Hurtigguide - flyv fra København til Humberside

Hvor tidligt bør jeg ankomme I lufthavnen før flyvningen København - Humberside?

Tiden er normalt trykt på din billet, det afhænger af lufthavnen - det er bedre at komme frem til de store lufthavne tidligere, fordi du måske har problemer med at finde den rigtige terminal, port osv. Tjek din billet for mere info. Husk at turistsæsonen bringer længere ventetider, så det er værd at lægge en time mere til din tidsplan. Og den vigtigste del: Hvis du checker din bagage ind tidligere, er det mindre sandsynligt, at den bliver væk.

Den todfri zone

Denne zone er altid anset for at være meget billigere og at der altid er en god handel at finde i butikkerne. Virkeligheden er dog ikke så lys. Først og fremmest varierer priserne for hver lufthavn. For det andet er mange varer de "sædvanlige" køb, og med tiden er priserne gået op... og du vil kunne købe mange af dem billigere online. Hvis du kender standardpriserne på hvad du vil købe - så hvorfor ikke for at sammenligne. Men en shopping oplevelse kan være dyr, hvis du ikke kender den sædvanlige pris på varen. Men i de fleste tilfælde er tobak billigere, da den er stærkt beskattet i næsten ethvert land i verden. Men vær forsigtig, hvis du køber noget i den toldfri zone, mens du flyver på et transfer fly. I nogle lande skal du tjekke ind igen og gennemgå endnu en sikkerhedskontrol... og så kan du støde på problemer med f.eks. begrænsninger for væsker.

Hvad gør du, hvis dit fly fra København til Humberside er blevet forsinket?

Som passager har du dine rettigheder, men med lavprisflyselskaber er de begrænsede og afhænger normalt af flyselskabets politik. Hvis forsinkelsen er mindre end 2 timer, ville du bare være nødt til at håndtere det. Alt i alt er det mere en irritation af en pludselig ændring end en reelle gener. Hvis forsinkelsen er længere end 2 (eller nogle gange 3) timer, har du ret til kompensation for ulejligheden. Det bedste du kan gøre er at ringe til flyselskabets opkaldscenter (eller vores Air Support) for at indhente oplysninger om, hvordan du indsender en klage til det pågældende flyselskab. Hvis flyvningen er forsinket i mere end 5-6 timer, har du ret til opsigelse af aftalen med flyselskabet (og køb af en billet er en aftale) med fuld refusion af din billetpris.

Mit fly fra København til Humberside blev aflyst – nogen muligheder?

Jo da! Først og fremmest er flyselskabet forpligtet til at tilbyde dig et alternativt fly eller til at give dig fuld refusion. Faktisk vil du i nogle tilfælde kæmpe med mange teknikker, der gør det muligt for flyselskabet at snige sig uden om. Lad dig ikke narre, du har dine rettigheder! Det mindste flyselskabet kan gøre, er at sende dine penge tilbage til dig, men godt, dine planer blev ødelagt, så indgivelse af en klage kan normalt give dig mindst nogle ekstra penge som kompensation. Hvis du er i en meget vanskelig situation, så tøv ikke med at ringe til Flyhacks Air Support, fordi agenterne er dygtige til at løse sådanne konflikter og altid forsøger at finde den bedste eller i det mindste den mest levedygtige løsning til dig.