Flyrejser fra København til Eastleigh near Southampton

03 mar 10 mar Afgang

Hurtigguide - flyv fra København til Eastleigh near Southampton

Hvorfor rejse med fly København - Eastleigh near Southampton?

Der er mange, som går med overvejelserne om, hvorfor man skal rejse med fly. Herunder har vi beskrevet nogle af de fordele, som er ved denne rejseform. Vi kommer til at afdække pris, tidsforbrug og risiko for ulykker. Det er den sikreste, billigste og mest komfortable rejsemådeDet er svært at argumentere imod, at fly er en af de mest behagelige rejsemetoder, som findes. Du skal blot forestille dig, at du skal fra Midtjylland til Venedig i Italien. Det er en tur på næsten 1400km, som normalt ville tage 20 timer (eller op mod 40, når man tager kø på Autobahn i betragtning). I stedet for at klemme 3 mennesker sammen på bagsædet af en mindre Peugeot 308, så kan man samles i lufthavnen og tage flyet, hvor der er benplads, underholdning og albuerum.

Hvornår skal man købe billetter København - Eastleigh near Southampton?

Prisen for at flyve er også sammenlignelig at tage bilen. Det handler blot om, at man skal være god til at finde sine tilbud i god tid i stedet for at reservere dine billetter når alle andre også gør det. Man ved som regel i god tid, om man skal på ferie eller ej, så derfor er der ikke nogen undskyldning for ikke at planlægge ud i fremtiden. Det bedste tidspunkt at købe sine flybilletter afhænger af, om du skal flyve direkte eller om du skal skifte selskab undervejs. Hvis du skal flyve direkte har utallige statistikker vist, at der er op mod 30 % af spare, hvis du køber dine billige flybilletter 3 måneder før du skal afsted. Hvis du i stedet søger efter billige flybilletter, som kræver at du skifter selskab undervejs på din rejse, så skal du sørge for at købe dem hele 5-6 måneder før din afrejse – fordi det er her du kan spare dig selv for flest penge.

Hvilket flyselskab skal jeg vælge fra København til Eastleigh near Southampton?

Der er også en forskel mellem lavprisselskaber og almindelige selskaber. Det første er, at prisen selvfølgelig er forskellige og grunden til dette er, at hvis du skal tilkøbe eller få nogen form for fleksibilitet os et lavprisselskab, så skal du betale for det. Dette betyder, at selvom du får billige flybilletter, så får du ikke gratis håndbagage, det koster ekstra at få mere bagage med og ikke alle lavprisselskaber flyver til alle lufthavne i verden. De sorterer i dem, som er billigst og, hvor efterspørgslen er størst. Hvis du flyer med selskaber, som koster mere end lavprisselskaberne, så får du også ofte mad og andre småting ombord, og det er selvfølgelig de ting, som man går på kompromis med, når man køber de billigste flybilletter man kan finde, fordi selskaber er snu – og derfor kræver de ekstra for de ting, som man ved nogle andre selskaber får med. Der er dog ikke noget, som er gratis her i verden og man betaler for den service man får.