Flyrejser fra Catania til Fiumicino Arpt

22 dec 29 dec Afgang

Hurtigguide - flyv fra Catania til Fiumicino Arpt

Hvornår skal man vælge direkte flyvning Catania - Rom?

Så meget som vi elsker mellemstops flyvning, og anbefaler dem så meget som muligt, så er det nogle gange værd at vælge direkte flyvning i stedet. Hvornår? For eksempel når du flyver med dine børn, og de ikke kan lide at flyve, lige så meget som dig. Alt i alt, er det nemmere at pakke dem ind i et enkelt fly og gennemgå afgang og landing en gang. Den anden årsag er når flyveturen er relativt kort, og mellemlandingen ville tage længere end flyveturen i sig selv. Hvis du ikke går ud og ser mellemlandingsbyen, så lad være med at spilde din tid, og vælge direkte flyvning. Der kommer mange muligheder for mellemlandings-flyvning i fremtiden!

Hvad er lavpris flyselskaber? Catania - Rom

Der er nogle flyselskaber som har valgt at lave flyture billigere og nemmere at betale sig fra for den almindelige mand. Ikke så eksklusive som traditionelle selskaber (selvom mange af de traditionelle selskaber mistede deres eksklusivitet i løbet af tiden, og er meget ala de billigere… bare med højere priser) når det kommer til pladser og mad. Eller bagagen, fordi traditionelle selskaber normalt har registreret bagage inkluderet i billetprisen, uanset om du har behov for det eller ej. På den anden side, vælger billigere selskaber ofte lufthavne som ikke er ligeså lukrative som de store, hvilket gjorde flyvning mere almindeligt og tillod rejsende at spille mellemlandingsspillet.

Hvorfor billige selskaber er… billige?

Der er mange grunde, det er et bredt emne. For det første, behandler de billigere luftselskaber ikke deres fly som luksuriøse teleport maskiner, men mere ligesom sofaer som kan få dig fra en by til en anden på en sikker måde. Lad os være ærlige, 70’erne er ovre. Og normalt sigter de efter passagerer som rejser kun med håndbagage, fordi den ind tjekkede bagage ikke er inkluderet i prisen og du derfor skal betale mere for registreret bagage. Mindre bagage, mindre omkostninger. Endvidere, benytter lavpris selskaberne ofte det nyeste mode bedre end de traditionelle, de benytter online tjek ind, for eksempel. At gøre prisen billigere er målet - det er derfor din flybillet er så billig!

Hvilket luftselskab skal jeg vælge – traditionel eller lavpris? Catania - Rom

Tjo, det afhænger selvfølgelig af dine præferencer, men lad os tænke over fordele og ulemperne for hvert valg. Hvis du ved, at du får brug for en tung taske, så burde du undersøge om købet af det yderligere registrerede bagage ikke overskrider prisen for det traditionelle selskabs pris. Hvis du kun har brug for håndbagage, så er lavprisluftselskabet måske det bedste valg for dig. Det er den mest basale regel at følge når du vælger et selskab. Overvej også komfort. Hvis din flyvetur bliver en kort en, så har du ikke brug for så meget luksus som du måske tror. Alt i alt, så kan du godt overleve 3 timer med tætpakkede sæder. Hvis du ved at din flyvetur kommer til at vare, noget der nærmer sig 10 timer, så ja - traditionelle selskaber er muligvis det bedre valg. Men… Har du overvejet mellemlandingsflyvning?