Flyrejser fra Brindisi til Verona

02 mar 09 mar Afgang

Hurtigguide - flyv fra Brindisi til Verona

At flyve fra Brindisi - shoppingturen!

Så sjovt som det måske virker, lad være med at gøre det før du er kommet igennem sikkerhedstjekket. I Europa er den maksimale mængde af væsker som du må tage med ombord 100 ml flasker, pakket ind i en gennemsigtig plastik pose. Lignende restriktioner er gældende i USA. Det er en hyppig fejltagelse at købe, for eksempel parfumer for derefter at være meget overrasket når man kommer til sikkerhedstjekket… Det er det den toldfri zone er til for! Efter du passerer sikkerhedstjekket, kan du generelt købe alt der og tage det med ombord på flyet.

Bilparkering i Brindisi og Verona

Hvis du flyver I to eller flere uger, så kommer du normalt til lufthavnen med en taxa. Men når det kommer til mindre ture, så kommer den nærrige side af sjælen ofte til overfladen. Det er der en løsning til! Undgå parkeringspladser lige ved lufthavnen, generelt er de meget dyre, og det ville være nedtur hvis din parkering kostede mere end din flybillet, ikke? Kig efter parkeringspladser I nærheden af lufthavnen - nogle tilbyder endda et lift til lufthavnen! Glem ikke alt om, de mere og mere populære ”Kys & flyv” zoner. Spørg en ven om de vil give dig et lift, så har du alt fra 5-15 gratis minutter til at smide din baggage af og sige farvel.

Sådan kommer du til lufthavnen i Brindisi eller Verona

Du skal huske, at du skal komme til lufthavnen 2 gang - din ankomst og din afrejse. Mens du er i din destinations by, kan du sammenligne priser på offentlig transport og taxa ture (her er taxa apps hjælpsomme!). Nogle gange opkræver den offentlige transport næsten symbolske billetpriser, andre gange er det ekstremt dyrt, og en taxa ville være et bedre valg. Spørg altid på dit hotel, selvom - nogle hoteller har ikke nogen problemer med at hjælpe dig til at nå lufthavnen, oftest er det tilfældet for mere end en gæst. Jo flere desto bedre!

Du er ikke en kamel – pak ikke for meget baggage!

Det er altid værd at overveje, om du har behov for ind tjekket baggage eller ej. Selvfølgelig er vi alle fristede til at tage alt som vi bruger med. Men, de fleste hoteller giver dig ikke nok med håndklæder, men også de basale kosmetiske ting du har brug for på dit ophold - ingen grund til at tænke på sæbe, shampoo osv. Og allerede der bliver din baggage lettere. Hvis du ved, at du kommer til at bevæge dig meget rundt, er det ikke værd at bære en kæmpe baggage med, håndbagage ville være nok. Det er overraskende hvor mange ting du kan få plads til i en lille taske. Selvfølgelig, medmindre du rejser i vintersæsonen eller flyver til den arktiske cirkel. Overvej to gange, om du har brug for alle de ting du har pakket. Du ville takke os mange gange undervejs på din tur, hvis du efterlod nogle ting derhjemme! Du ville takke os mange gange undervejs på din tur, hvis du efterlod nogle ting derhjemme!