Flyrejser fra Billund til Teesside

25 okt 01 nov Afgang

Hurtigguide - flyv fra Billund til Teesside

Rejse fra Billund til Teesside med et barn

Nå, at rejse med børn betyder at du vil bære ekstra bagage. Det er værd at sammenligne priserne på yderligere bagage hos lavprisflyselskaber og billetprisen ved traditionel transportør. Det afhænger altid af ruten og transportøren, hvilken mulighed der er mere omkostningseffektiv. Barnevogne kan normalt tages om bord gratis, hvis de kan foldes. Du kan også tage babybærer med dig og så mange bamser som dit barn har brug for.

Bagage mangler… hvad gør man så?

Lad os være ærlige, somme tider kan en taske forsvinde eller blive beskadiget, vi er alle mennesker. Jo før du handler på det, jo bedre. Hvis du flyver med almindelige flyselskaber gælder IATA-reglerne. Så du skal indsende en skriftlig klage straks og senest 7 dage efter begivenheden. I tilfælde af bagageforsinkelse har du 21 dage, fra den dag bagagen endeligt blev leveret, til at indgive en klage. Ansvaret for tab, skader eller forsinkelser er normalt begrænset, medmindre du har forsikret din bagage eller erklæret en større værdi for bagagen. Og husk at Facebook og meningstilkendegivelser også er et rigtig kraftfuldt værktøj ... Jeg siger det bare.

Hvad bør jeg booke først hvis jeg ønsker at flyve på ruten Billund - Teesside – fly eller hotel?

Selvfølgelig denne her flybillet! Og ikke kun det at vi tager flyrejserne, men der er flere hotellejligheder i Teesside end pladser på flyvninger dertil. Ren matematik. Og det er også mere almindeligt, at folk trækker en hotelbestilling tilbage end en booking. Alt i alt kan du altid finde et sted for dig (eller sofa surfe?). Men hvad ville der ske, hvis du bookede dit hotel og derefter indså, at der ikke er pladser i denne periode for nogen flyvning til Teesside? Det vigtigste først! Desuden kan du altid være mere fleksibel med fly, hvis du leder efter billigere billetter (som at flyve på onsdage, ikke på fredage). Når du ved, hvornår du vil have brug for indkvartering, så kan du begynde at kigge efter det!

Valg af hotel – generelle regler

Selvfølgelig er der visse standarder: Placering, priser, værelser, udsigt ... Men husk at hotellets stjerner ikke altid er, hvad du tror, de er. Mange hoteller bruger lokale regler til at anvende stjerner, så et 2-stjernet hotel kan være helt fjon og det bedste slagtilbud for pengene og det 4-stjernede hotel kan vise sig at være et hul i jorden. Læs online udtalelser igennem, de er en af de bedste kilder til viden, når det kommer dertil. Vi anbefaler også at ringe til et hotel for at forhøre sig, hvis de hjælper deres gæster med at komme til lufthavnen. Nogle hoteller gør det gratis!