Flyrejser fra Billund til Leeds

25 okt 01 nov Afgang

Hurtigguide - flyv fra Billund til Leeds

Hvordan virker leje af bil?

Nå, det er ret simpelt. Normalt ville du have brug for et kreditkort til at leje en bil, men nogle udlejningssteder behøver dem ikke, du vil dog være nødt til at skulle give et depositum. Du får en bil med dokumenter, for det meste med fyldt tank, og du skal returnere den i samme stand, også med samme brændstofmængde. Og bortset fra det er du fri til at bruge den og køre uanset hvor du vil hen. Men vær forsigtig når det drejer sig om at leje bil ved grænserne. Læs aftalen eller spørg, om du kan besøge et andet land i denne bil. Nogle gange er det tilladt, undertiden er det absolut forbudt.

Mit fly Billund - Leeds blev forsinket – hvad kan jeg gøre?

Først og fremmest skal du ikke gå i panik eller blive sur, undertiden forstyrrer vejret eller andre forhold tidsplanen. Det er et kompliceret problem, og mange regler gælder. Hvis forsinkelsen er mindre end 3 timer (i nogle tilfælde endda 2 timer) har du ret til kompensation for forsinkelsen, mad og drikkekuponer samt overnatning for natten, hvis forsinkelsen er så lang, at du ville være nødt til at tilbringe en nat i lufthavnen. Det er værd at beholde alle regninger som et bevis, og så du kan bruge det i din kompensationsklage.

Aflyst fly Billund - Leeds – dine muligheder

Nå, flyselskabet er forpligtet til at tilbyde dig et alternativ, men Flyhacks gør det også for dig! Vi hjælper dig i sådanne situationer og er altid på din side. Ligesom med forsinkelser har du ret til en refunderet overnatning, samt transport til dit hotel og tilbage til lufthavnen. Desuden har du ret til information (om situationen og om dine rettigheder!), Så hvis transportøren undgår kontakt med dig, skal du dokumentere det på enhver mulig måde (som tonsvis af ubesvarede e-mails). Hvis forsinkelsen eller ventetiden for den alternative forbindelse overstiger 5 timer, har du ret til opsigelse af aftalen med transportøren, med fuld refusion af billetprisen.

Rejseforsikring – hvornår er det værd at købe den?

Generelt er det altid værd at rejse som forsikret, men det er ikke altid nødvendigt at købe ekstra forsikring. Hvis du er EU-borger, og du rejser inden for EU, er du sandsynligvis dækket i de fleste tilfælde af din sygesikring. Men ... hvis du rejser uden for EU, er det værd at købe forsikring. Det samme gælder for rejser med et barn. Og lad os ikke glemme at forsikre din bagage, især hvis du har en høj værdi for bagagen, som professionelt udstyr.