Flyrejser fra Billund til Cardiff

23 nov 30 nov Afgang

Hurtigguide - flyv fra Billund til Cardiff

Billige flyrejser Billund - Cardiff

Hvert eneste år tager den ene familie efter den anden på bilferie ned i gennem Europa i den tro, at det er den billigste måde at rejse på. Men, man glemmer at tage hele udregningen i overvejelser. Det koster i gennemsnit 1,3 kroner per kilometer man kører, når man tager forsikring, brændstof og slid i betragtning og derfor kan en tur til Italien i bil meget hurtigt være dyrere end et fly, hvis man kan finde nogle billige flybilletter. Fly er, når man tager alle faktorer i betragtning, den billigste, sikreste og hurtigste måde at rejse fra et land til et andet. Der er mindre risiko for at styrke ned med et fly end at køre galt i din bil. Der sker flere uheld på landjorden end der gør i luften, selvom der flyver utallige fly rundt lige over hovedet på dig. Du kan derfor trygt tage flyet selvom du skulle være nervøs for at flyve. Det er en meget komfortabel rejseform når man sammenligner fly, bil eller tog. Der er ofte benplads, drikkelse og tilpas afstand til sidemanden og derfor kan man læne sig tilbage og komme frem på rekordtid.

Hvornår reserverer du Billund - Cardiff fly?

Det er muligt at finde meget billige flybilletter på nettet, hvis man kan overskue at købe sine flybilletter 3 måneder før afrejse. Det er her flybilletterne er billigst. Efterhånden som man kommer tættere på afrejsedatoen vil prisen også stige. Flybilletterne for en direkte flyvning er billigst 3 måneder før afrejse, mens man skal hele 5-6 måneder før afrejsedato for at finde de billige flybilletter, hvis der tale om en rejse, som kræver, at man bruger flere rejseselskaber.

Hvilket flyselskab skal jeg vælge fra Billund til Cardiff?

Der er forskel på om du vælger at rejse med et lavprisselskab eller du rejser med et normalt selskab. Ved et normalt selskab betaler du en almindelig pris for hele pakken, hvor du kan tage håndbagage, kuffert, afbestilling og en masse andre tilbud, som det ikke er sikkert du udnytter. Ved et lavprisselskab vælger du til eller fra alt efter, hvad du har behov for på din rejse. Derfor kan du gøre rejsen markant billigere, hvis du kan rejse spartansk. Ved et lavprisselskab skal du betale ekstra for at kunne medbringe håndbagage, tage ekstra bagage med, få mad ombord eller drikkelse. Men, det betyder ikke noget, hvis du ikke har behov for det. Det er ofte tilfældet for de billige flyselskaber, at de kun rejser til de lufthavne, hvor der er mange mennesker, som vil rejse til. Derfor rejser de ikke til de mindre lufthavne, hvor de ikke kan udnytte en stor mængde trafik og efterspørgsel. Skal du derfor til en mindre destination kan du ofte ikke slippe uden om de dyrere selskaber – men derfor kan du stadig købe billige flybilletter 3 måneder før afrejse, hvis det er muligt.