Flyrejser fra Benbecula til Cardiff

priser fra 2143 kr.
23 jul 30 jul Afgang
Flybilletter fra
Storbritannien
til
Cardiff
London
04 okt (fre)
Flybe British European
Cardiff
06 okt (søn)
Flybe British European
2143 kr.
London
30 aug (fre)
Hahn Air
Cardiff
01 sep (søn)
Hahn Air
2225 kr.
Billet Vagter
Spild ikke din tid.
Lad tilbudene finde dig.
{{alert.msg}}

Hurtigguide - flyv fra Benbecula til Cardiff

Bagagepolitik hos lavprisfly på ruten Benbecula - Cardiff

Åh, det er næsten et tema i popkultur. Der er endda sange om strenge bagagepolitikker! Og du ved, at humor normalt bærer nogle sandheder ... Ja, det er rigtigt, lavprisflyselskaber begrænser din gratis bagage, hvert luftfartsselskab har sin egen politik (og de ændres ret ofte). Alt i alt er det derfor, at din billet er så billig. Hvert lavprisflyselskab har sine egne dimensionsregler og normalt holder de dem ret strengt. Selvfølgelig er 1 eller 2 cm mere ikke en katastrofe, men hvis du vil overskride grænsen med en halv meter, vil du ikke kunne narre nogen! Og den kontrollerede bagage betyder altid en ekstra omkostning. Men det er ikke så forfærdeligt som det lyder, med disse regler er ombordstigning meget hurtigere, du kan komme gennem online check-in osv. Ligesom med alt andet, med billige priser kommer stort ansvar. Eller noget i den retning.

Traditionelle luftfartsselskabers Benbecula - Cardiff – baggagefordele

Først og fremmest er den registrerede bagage sædvanligvis inkluderet i billetprisen. Så hvis du ved, at du har brug for mange ting, er det værd at sammenligne, om den billige billetpris plus den ekstra bagageomkostning ikke overstiger prisen for den traditionelle flybillet. Det sker oftere end du tror! Derudover måler traditionelle flyselskaber ikke håndbagagen så ofte som lavprisselskaberne gør. Bare fornuftens regel gælder. En anden fordel ved den traditionelle transportør er at håndtering af den specielle bagage som musikinstrumenter eller skisportudstyr. Det er meget nemmere og billigere.

Særlige bagageregler

Nogle gange skal vi flyve med en usædvanlig bagage - kontrabas, skiudstyr eller simpelthen store eller usædvanligt formede genstande. Afhængig af størrelsen og "almindeligheden" af bagagetypen kan prisen variere. Traditionelle transportører plejer at være mere vant til at pakke sådanne ting og opkræve mindre end lavprisselskaber. Men du skal rapportere faktummet, mens du foretager din reservation. Vigtigt: Kørestole og klapvogne foldes og tages om bord gratis, men alligevel skal du rapportere dem før flyvningen, så besætningen kan forberede sig på det.

Sportsudstyr i din baggage på ruten Benbecula - Cardiff

Skiudstyr, snowboards og andet sportsudstyr håndteres normalt af ethvert luftfartsselskab uden problemer, selvom lavprisflyselskaber opkræver for sådant udstyr, normalt fra 30 til 60 euro pr. passager, afhængigt af størrelsen. Et smart tip: Nogle gange er det værd at købe et ekstra sæde ved siden af dig, det kan være billigere! Du kan købe en sådan mulighed med din billet eller undertiden rapportere herom direkte i lufthavnen, men mindst 3 timer før afgangen!