Flyrejser fra Alicante til Cancun

22 dec 29 dec Afgang

Hurtigguide - flyv fra Alicante til Cancun

Det du skal gøre og ikke skal gøre med din baggage i fly fra Alicante til Cancun

Generelt, er de følgende genstande fuldstændig bandlyst fra fly: sprængstof, brandfarlige genstande, trykbeholdere, oxidatorer og brintoverilte, gift, inficerende, magnetiske og radioaktive genstande… Så intet som en fornuftig person ville prøve at få med ombord på et fly. Men, husk også, marihuana er heller ikke lovligt, selv hvis det er lovligt i dit land. Sporhunde er vilde efter det, og hele flyet ville blive eftersøgt og derved forsinket… Så lad være. Punktum. Det er også vær at nævne at alle lande har deres egne sæt af regler, når det omhandler souvenirs lavet af dyr - det gælder både for elfenben og nogle gange selv fjer fra specifikke fuglearter. Tjek det!

Håndbaggage på rejser fra Alicante til Cancun

Der er nogle regler som gælder for håndbagage. Bortset fra størrelsen og vægten (hvilket er en helt anden historie), er der restriktioner. For det første - ingen farlige ting. Og „farligt” er ment meget paranoidt i denne sammenhæng (for din sikkerheds skyld), så selv en lommekniv, sakse, neglefile eller Zippo lightere ville blive konfiskerede. Det samme med sundhedsfarlige stoffer - læs paragraffen ovenfor. Generelt er det regler med sund fornuft, blandet med en del forsigtighed. MEN! Alle luftselvskaber har deres egne regler, og de kan godt være lidt forskellige, så sørg for du læser dem.

Hvilke mad- og drikkevarer kan jeg tage med ombord mens jeg flyver til Cancun?

Den generelle regel I Europa er at væsker ikke er tilladt ombord. Ordet „væske” gælder for næsten alt som ikke er solidt som sten, det gælder også: gels, sirup, lotion, tandpasta etc. De er ikke tilladt, bortset fra 100 ml flasker, hver pakket ind i en gennemsigtig plasticpose med en kapacitet på max 1 liter. Du kan medbringe op til 10 stk. I praksis, hvis du køber en drink i den toldfri zone, så får du ikke noget ballade, men ved sikkerhedstjekket er det en helt anden historie. Her skal det være strikt, for din sikkerhed!

Flyve fra Alicante - lufthavnsguiden!

Rutinen er som regel den samme for alle lufthavne. Først skal du tjekke din baggage ind (sørg for at ankomme ved lufthavnen tidligere for at gøre dette, nogle gange er køen ekstremt lang og derfor skal du vente). Så kommer sikkerhedstjekket, den famøse screening igennem dine ting, hvor du også skal tage dine sko og alt metal du har på kroppen af. Hvis du er en god person og du kommer igennem sikkerhedstjekket, så har du lov til at gå frit omkring I den toldfri zone. Så er det tid til at købe souvenirs, drinks og mad imens du venter på dit fly. Så kan du gå direkte igennem gaten. Lad venligst være med at få hele flyet til at vente på dig mens du leder efter den rigtige gate! Men på den anden side, så behøver du ikke være den første ved gaten - eftersom alle har en plads reserveret!