Flyrejser fra Aalborg til Norwich

22 dec 29 dec Afgang

Hurtigguide - flyv fra Aalborg til Norwich

Mad og drikkevarer serveret på ruten Aalborg - Norwich

Godt, først og fremmest er æraen med luksuriøse fly, der rejser med fest ombord, forbi. Hvis du har valgt lavprisflyselskab, kan du købe drikkevarer og mad under din rejse, forvent ikke noget gratis. Alt i alt er det derfor, at din billet er så billig. De traditionelle luftfartsselskaber giver kun gratis mad og drikke på længere flyrejser. Det er ikke billigt, det er fornuftigt - nogle flyrejser er korte, og flypersonalet er ikke tjenere, deres vigtigste opgave er at passe på passagerernes sikkerhed, de har meget at gøre og kontrollere. Så på en kort flyvning måtte de også servere mad og drikkevarer ... måske omkring tidspunktet for landing. Og vi ved alle, at der ikke er tid til det..

Sikkerhedstjek når du flyver fra Aalborg til Norwich – hvordan det gøres uden stress

For det første - det er ikke en forfærdelig oplevelse, sikkerhedspersonalet kender det hele ... og ved, at de fleste passagerer er nervøse. Ankom tidligt, så du ikke behøver at vente i en kø. Husk at pakke dine væsker, kosmetik og elektroniske enheder på en sådan måde, at du nemt kan vise dem til sikkerhedspersonalet og ikke få dem til at vente en halv time, mens du graver gennem dine ting. Tro os, det vil de sætte pris på. Og et tip: De fleste mennesker er højrehåndede, så screeningsenheden til venstre er normalt mindre overfyldt ... Sparer tid, tro os!

Sikkerhed ombord under flyvningen Aalborg - Norwich

Generelt er det så enkelt at lytte efter, hvad flypersonalet siger. Men hvis du ikke vil forstyrre dem med simple ting - skal dine sikkerhedsseler fastgøres under start og landing. Gå ikke rundt, det tager kun et par minutter, så du kan vente. Lyt omhyggeligt til sikkerhedsforelæsningen, og hold din bagage låst og opbevaret sikkert i overrummet, medmindre du virkelig har brug for dine ting. Hvis du er en bogorm, så tag dine bøger frem mens du går om bord

Fly – den sikreste transportform

Så mange mennesker er bange for at flyve ... og denne frygt er imaginær og ikke rimelig. Nå, de fleste former for frygt er, men det er ikke pointen! Selvfølgelig er det ikke naturligt for et menneske at være omkring 10.000 meter over overfladen, men på den anden side - det er et mirakel af vores teknologi, at vi kan gøre det! Statistisk set er fly det sikreste transportmiddel, og det har vist sig i mange år! Næste gang du tænker på "farlige fly", tænk over alle de mennesker, der kører cykler uden hjelm eller chauffører, der overskrider hastighedsgrænserne. Vejtrafik er en farlig jungle, modsat af en rolig, blå himmel sammen med os og indtager kun en lille del af denne fred i vores fly. Sikker, hurtig og himmelsk!