Flyrejser fra Aalborg til Nice

29 jan 05 feb Afgang

Hurtigguide - flyv fra Aalborg til Nice

De mest populære passagerfly på markedet

Alle kender Boeing og Airbus og nogle kan også huske Concorde. Ja, disse virksomheder er de største aktører i branchen. Generelt er det svært at ikke flyve med nogle af disse i dag - måske undtagen Concorde, men de blev taget ud af drift i 90'erne. For nylig blev Airbus A380 ganske berømt, da det er ekstremt stort dobbeltdækkerfly - meget økonomisk og kan rumme et stort antal passagerer. Det er det største kommercielle flys, så billetpriserne går ned ad. De største luftfartsselskaber, der bruger det, er: Singapore Airlines, Emirates, Qantas og Lufthansa. Men nummer et af de mest populære, det sikreste og mest kendte er den gode, gamle Boeing 747, bedre kendt som Jumbo Jet. Skyernes Dronning er det mest solgte passagerfly over hele verden.

Turbulens og hvorfor det ikke er noget, man behøver bekymre sig om under flyveturen Aalborg - Nice

Mange mennesker frygter turbulenser og greb fast i deres pladser ved den mindste rystelse under flyvningen. Men der er ikke noget at være bange for! Turbulenser er helt normale, og de opstår på grund af pludselige vindskift, normalt nær særlige typer af skyer. Piloterne kender til dem, men det er fysisk umuligt at undgå det. Nå, når du kører bil, skal du ikke gå i panik for hvert kloakdæksel, du støder på i vejen, vel? Det samme gælder turbulens, det er kun et hul i flyets luftkorridor. Og de vil ikke få flyet til at falde alvorligt! Selv endnu større turbulens er ikke et problem. Når piloten beder dig om at sætte sig ned og fastgøre dine sikkerhedsseler, er det for din egen beskyttelse. Det værste, der kan ske for dig, er at få ondt i hovedet, hvis du falder mens du går ned ad gangen.

Nyttige ting – dine rejsekammarater på ruten Aalborg - Nice

Rejser er så populære og almindelige i dag, at der selv er virksomheder, der kun fremstiller rejsekammerater og udstyr, der vil hjælpe dig med at komme igennem få timers fly smidigt. Hvis du kan lide at sove lidt under din flyrejse, er et øjedække den bedste løsning - det holder lyset væk fra dine øjne, så det er lettere for dig at falde i søvn, og søvn i sig selv er meget mere forfriskende. Der er mange puder og lignende ting, der gør rejsen mere behagelig. Men der er en ting, der kommer rigtig praktisk i dag – en powerbank. Husk at oplade den, og din telefon eller e-læser vil være tændt, så længe flyet fortsætter.

Hvordan pakker man håndbagagen korrekt før Aalborg - Nice flyvningen?

Selvfølgelig taler vi om komfortabel og bekvem måde at pakke på, ikke en "den eneste" slags. Hvis du holder dine elektroniske ting så de er nemmere at få fat på, vil det være lettere for dig at gå gennem sikkerhedscheck eller "fisk" dine ting frem under din flyvetur. Dokumenter skal opbevares på lignende måde, men du bør være særlig sikker på at de er sikre og uden for rækkevidde af andre mennesker. Husk at der er en væskegrænse for håndbagage, som regel maksimalt 100 ml flasker.