Flyrejser fra Aalborg til Bordeaux

29 jan 05 feb Afgang

Hurtigguide - flyv fra Aalborg til Bordeaux

Tøj under rejsen – valg af den bedste mulighed for flyvningen Aalborg - Bordeaux

Lad os være ærlige, der er et vigtigt træk, dit tøj bør have - det skal være komfortabelt. Du skal bære det i mindst nogle få timer (og mens du flyver på en lang flyvning næsten en hel dag) uden chance for at ændre på det. Så komfort er det vigtigste for din rejse... du behøver ikke at ligne en Prada-model, en afslappet og glad person har meget mere charme end en vred turist klædt i designer tøj. Det samme gælder for din bagage - vælg behageligt tøj, som du kender af erfaring. Pakning af noget nyt bringer risiko for mange problemer - som irriterende slid, for eksempel.

Hvad er vigtigt ve mellemlanding når du flyver fra Aalborg til Bordeaux?

Vær sikker på, om du skal hente din bagage og tjekke den ind igen. Det kræver tid og din opmærksomhed, så det er værd at vide om det er nødvendigt, før du planlægger dine mellemlandinger. Sørg for at kontrollere, om din anden start foregår... fra samme lufthavn. Nogle byer har mange lufthavne omkring dem, og det er ikke ualmindeligt for en virkelig billig flyvning med mellemlandinger at inkludere et lufthavnsskifte. Hvis det er tilfældet, tro da ikke, at det kan være nemt at finde hurtig og billig transport fra den ene lufthavn til den anden. Læs udtalelser og find online, hvad er den bedste løsning.

Bør jeg tage mine kæledyr med mig til Bordeaux?

Kun hvis du rejser væk for en virkelig, virkelig lang tid, og du kan ikke finde nogen at til tage sig af dem, når du er væk. For de fleste kæledyr er rejser stressende. Selvfølgelig elsker nogle hunde biler, men tænk på en stor lufthavn med masser af dufte, lyde og folk der bevæger sig rugennemføre nogle lægeundersøgelser mv. Desuden kan kun små hunde og katte, som regel op til 8 kg, rejse med ombord, resten skal rejse i det luftkonditionerede rum i bagageafsnittet. Og husk at nogle lande, som Australien, har obligatorisk 4-ugers karantæne for ethvert dyr, der kommer ind i landet.

Hvordan planlægger man sightseeing?

Vælg nogle ting eller steder, der er på din "skal ses" liste, og planlæg derefter din tidsplan og ruter omkring dem. Du bør også have en liste over "det ville være cool", hvis du har mere tid eller hovedattraktionen viste sig ikke at være så interessant som du havde troet. Men lav ikke en streng liste og tidsplan, der dækker din dag fra daggry til solnedgang - det er din rejse, du skal slappe af og oplade batterierne. Der bør være plads til at improvisere og være spontan!