Flyrejser fra Aalborg til Aberdeen

23 nov 30 nov Afgang

Hurtigguide - flyv fra Aalborg til Aberdeen

Hvad er forskellen mellem tjekket bagage og håndbagage?

Førts og fremmest går den kontrollerede bagage ind i bagagerummet bag i flyet, og du har ikke adgang til det under din flyvning. Håndbagagen kan du tage med dig om bord. Afhængigt af hvilket flyselskab du flyver med, må der også betales for kontrolleret bagage - håndbagagen er altid fri (selvfølgelig, hvis du ikke overskrider grænserne for selskabets politik).

Helbred under din rejse fra Aalborg til Aberdeen

Vi er som regel fristet til at tage mange lægemidler med, fordi vi stoler på dem og føler os meget sikrere med dem. Meget rimelig tænkning - du bør tage dine smertestillende midler, allergimedicin og andet medicinsk udstyr med dig. Når det kommer til receptpligtige lægemidler til alvorlige sygdomme, som astma, diabetes, forhøjet blodtryk osv., vil du sandsynligvis få lov til at tage dem i din håndbagage. Men det er værd at efterlade aerosoler eller insektmidler, de lokale er bedre egnet til det lokale miljø og er meget mere effektive.

Rejsehygiene under flyningen fra Aalborg til Aberdeen

Der er flere tips til at følge, hvis du vil bruge din rejse uden pludselige helbredsproblemer - normalt gastriske. Bortset fra at vaske dine hænder ofte (eller med hånddesinfektionslotion eller gel) er det meget vigtigt kun at drikke flaskevand. Lokalbefolkningen er mere immune mod madforgiftning (ligesom du er hjemme hos dig selv)... du er derimod en gæst i området, og nogle bakterier vil gerne have en dans med dig. For eksempel lider de fleste europæiske turister i Egypten af "Faraos forbandelse", det er en lille madforgiftning, der forårsages selv ved at vaske tænder i ledningsført vand. At holde sig til flaskevand og spisning i ryddelige, hyggelige restauranter er som regel den bedste løsning. Selvfølgelig, prøv de lokale gadekøkkener, men kun hvis du har en jernmave.

For en måned siden – skulle jeg begynde at pakke og tjekke før Aalborg - Aberdeen flyvningen?

Måske ville det at pakke en måned før din afgang være en overdrivelse, men det er på tide at handle på andre områder. Du bør kontrollere, om dine rejsedokumenter, som ID eller pas, stadig er gyldige (og skal være gyldige mindst tre måneder længere end dit ophold), du har tid til at forny dem. Læs check-in regler og krav igennem. Kontroller, om der er obligatoriske vacciner at tage i destinationslandet. Det er altid nyttigt at kontrollere offentlig transport og meninger om det, samt om der er nationale helligdage under dit ophold der.